Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

БЪЛГАРИЯ

Управлението на държавата е извращение, Борисов излъга двама президенти и ще свърши като Иван Костов





Борисов се занимава с тигърчета, защото не може да реши сериозните проблеми. Премиерът има голям късмет, че няма силна опозиция в парламента. Президентът Румен Радев обаче все по-добре си върши работата. Властта става все по-смешна, а пияндето Юнкер само само я потупва колко добре се справяла с корупцията. Защо никой не търси сметка на Сотир Цацаров – къде са му осъдените за корупция за 6 години?

„БСП си вкара поредния автогол. Опитвах се да кажа на Корнелия Нинова, че трябваше да изгони от парламента Иво Христов след изказването му. По този начин БСП заприличват на ГЕРБ. Бранят другарчетата си, независимо дали става дума за грешки. Подобен беше случаят с Димитър Главчев, когато и депутатите и Цвета Караянчева станаха за смях заради шпведението на Бойко Борисов. Главчев първо нямало да си подава оставка, след това се срещна с премиера и нещата се промениха…“. Така коментира оставката на Валери Жаблянов пред BGonAir журналистът Сашо Диков.

„Големият късмет на премиера в момента е, че липсва ярка алтернатива. В момента, в който се появи такава в лицето на един летец, той смаза ГЕРБ. Извращение е, че се дават еднолично стотици милиони. Всичко, дори тигърчетата, опират до Бойко. Затова се занимава с тях, защото не може да разреши големите и сериозните въпроси. Човек, който се представя за човек на Бойко Борисов иска рушвет за приватизацията на Химко. Извращение е целият начин, по който се управлява България“, каза още Диков.

„Делян Пеевски е коренно различно нещо от демоничния образ, който са изградили медиите. Румен Радев се явява като все по-ясна алтернатива на това управление. Той задава въпроси, които са със силата на обвинение на управлението. Бойко Борисов и Делян Пеевски защо се правят на разсеяни? За какво са си говорили Цветан Цветанов и Делян Пеевски, когато дясната ръка на Борисов е водил и Сотир Цацаров. Бойко Борисов лъже при двама президенти. Говори си като в някоя кръчма. При Росен Плевнелиев излъга, че Иво Прокопиев не му е предложил шестима министри, а при Румен Радев – за Иво Христов“, коментира журналистът.

„Каква президентска република, която предлага Божидар Димитров? Това не може да стане. Радев си върши все по-добре работата. На тази власт ѝ трябва опозиция, защото става все по-смешна. Щеше да вади десетки сигнали, но нищо не се случва. Нищо чудно Кольо Колев да е прав и Слави Трифонов да спечели изборите. Казвал съм на Бойко Борисов, че ще завърши като Иван Костов, защото не може отвсякъде да вони на корупция и да няма наказани. В Гърция, в Латвия, в Румъния обвиняват хора. Няма кой да попита Сотир Цацаров, защо за 6 години няма арести и обвинения? Борисов само се успокоява с пияндето Юнкер, който му каза, че имало борба с корупцията. Големият проблем ни е канската липса на справедливост в държавата“, допълни Диков.







Може да харесате

СКАНДАЛ

Разпадат се по време на полета. Какво не успя да разкаже свидетелят по делото срещу “Боинг” Зачестиха инцидентите със самолети, има сериозни нарушения в...

LIFE

Мине не мине време и световните медии биват обладани от натрапчивата идея, че първата дама на Франция всъщност е … мъж. Тази седмица не...

ПОЛИТИКА

Тайният пазарлък между мутраъа Борисов и шизото Василев Цената на оставането на Василев като министър, както и ново общо управление на партиите от сглобката,...

СКАНДАЛ

Слави хвана истерика Василев в исторически лъжи: Кажи на Киро да каже на Лена да го провери в Гугъл Винаги съм казвал, че тези...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget