Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

АНАЛИЗИ

Тая съвсем изкука!





Лиляна Павлова тотално изнагля! Вижте как унижи българите!

Лиляна Павлова явно е изпаднала в амок и като види пенсионер, скача като бик на червен плащ.

От известно време тя брани всяка стотинка от бюджета и я насочва към НДК и европредседателството ни. Останалите пера не я интересуват и ако може, би ги съкратила на нула.

Особено много я дразнят пенсионерите.
След като преди дни здраво нахока 85 годишна старица и я призова да се „хване да работи“, вместо да реве, че пенсията й била малка, „хубавото Лили“ изскочи с нова революционна идея.

Отккъде накъде държавата трябва да се грижи за възрастните? Докога ще хленчат за пенсии? Докога ще се правят на бедни и ще товарят бюджета.

Според „асфалтовата принцеса“, 2 милиона българи работят в чужбина и печелят луди пари. Ако всеки праща по 500 евро на родителите си, хем старците ще си жиеят много добре, хем дължавата няма да се товари да им плаща!

Така било най-справедливо. Който работи в чужбина, да поеме грижата за родителите си, а не те да извиват ръцете на държавата с разни протести и хленчене, че не им стигат парите.

Браво, Павлова!

Гениална идея!

А защо направо не вземете да ги избите тези алчилни старци, които пречат на демокрацията? А?

Не ти ли идва поне лек проблясък, че младите не са отишли от добро там? Че превиват гръб по 12 часа за мизерни суми? Че се тъпчат по две семейства в една квартира, или живеят в бараки, за да пестят и да издържат децата си? Защото те и детските ви като пенсиите – мизерни и смешни, за едни обувки не стигат.

Как един работник в чужбина ще издържа жена си, децата си, че и майка си и баща си, като се е главил на най-нископлатената и унизителна работа и яде само консерви, или хляб и маргарин, за да спастри някое евро?

Знаеш ли колко хора мизерстват там, за да изучат децата си тук?

Що за наглост да прикачиш на гърба му и двама старци?

Тези старци са работили в България!

Строили са България!

Тези заводи и пътища и курорти ги имахме благодарение на тях.

Те построиха икономиката, която после алчни политици – гъзоблизци унищожиха.

Те внасяха осигуровки и с техните данъци хранеха по-старите от тях.

Сега държавата и законово, и морално е длъжна да осигури старините им!

Вместо да купувате скъпи правителствени лимузини, да плащате за охрана на охранените мошеници-политици, вместо пилеенето на безумни пари, които наливате в частните си и шуробаджанашки фирми, се погрижете за хората!

Тези, които ви родиха, гледаха ви, изучиха ви, а сега искате да ги няма.

Дайте им достойни старини!

Останалото е цинизъм!







Може да харесате

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget