Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

БЪЛГАРИЯ

Звездобройката Караянчева: Решението на Конституционния съд не касае Делян Добрев!





Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева заяви, че решението на Конституционния съд не касае депутатстването на Делян Добрев. Той е пълноправен депутат, а казус като разглеждания от магистратите няма в момента, категорична бе тя.

С това прочулата се с фриволно тълкуване на нумерология и астрология кърджалийка отговори на настояване от БСП Делян Добрев да бъде отстранен от залата, защото той вече е обикновен гражданин. Така бившата комсомолска секретарка и настояща боркиня за дмокрация демонстрира, че е не по-малко изобретателна когато става въпрос за прилагане на съдебни решения.

Припомняме, че Добрев си подаде сам оставката от НС заради скандала с нагласените обществени поръчки в родния му град. ГЕРБ го подкрепиха и гласуваха против нея. БСП предостави случая на Конституционния съд. Произнасянето е, че подадена оставка се приема без гласуване.

Добрев, който публично хленчеше когато Елена Йончева изнесе данни за злоупотреби от негови близки и си подаде оставката, вече нагло се прави на герой. Неуспял да измисли нищо ново, днес той повтори артистичния си етюд от края на миналата седмица.

„Моят експеримент с червените вратовръзки, днес е още по-червена, се оказа успешен. Крайният резултат е, че колегите от ляво като видят червено, ако не се носи от техен колега, реагират като бик на червено“, продължи самопроизвелия се в герой на отстояване на депутатското си място Добрев, от което пръв и сам се отказа.







Може да харесате

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget