Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

БЛОГ

Борисов толерира цигански терор





Не издържах когато ме нарекоха „Българска ку*ко“.Тогава вече истинското викане започна

Град Казанлък, булевард „Александър Батенберг“ до ромската махала.

Около 18:00 часа, пътувайки с автомобила си в посока изток заедно с детето ми на 2 годинки и майка ми по автомобила ми беше хвърлен камък, който доведе до пукнато предно стъкло. В първият момент не разбрах какво точно се случи, чу се силен удар и малката започна да пищи от уплах. Спрях колата и слязах, на отсрещният тротоар някакъв мъж викаше на някого да спре да хвърля камъни по колите. Чак тогава видях стъклото и разбрах какво е станало. Взех си телефона и се запътих по посока на викането. Ромче 5-6 годишно продължаваше да мята камъни по преминаващите автомобили, докато не ме видя. Хукна да бяга и влезе в махалата като не предполагаше обаче, че и аз ще вляза. След едноминутна гонитба го хванах. То беше пищене, крещене и виене, като между временно се свързах с 112 и обясних ситуацията да изпратят полиция.

Учудването ми беше как жената от спешния номер ме молеше да не затварям, но когато се огледах и около мен имаше 20 рома схванах мисълта и. Започна се лудо крещене: 110 килограмова ромка със сопа в ръка, друга която ми крещи в лицето и усещам дъха и че ромчето било болно, ако нещо му било станало и така нататък. Ще спестя по – голямата част.

Измъкнаха го от ръката ми е го скриха някъде. Полицията дошла до колата, видяли че детото и майка ми стоят вътре попитали ги къде съм. Учудени, я накарали да ми звънне къде точно съм в махалата . Намерихме се, тук е мястото да изкажа благодарността си към двамата полицаи, защититиха ме, показаха съпричастност (макар и да ми казаха, че постъпката ми е безрасъдна и в пристъпа си на ярост е можело да стане голяма беля с влизането ми там), в последствие ми обясниха какво трябва да направя и към кого да се обърна.

Намерихме ромката с тоягата и другата която взе ромчето. След 20 минутни молби и уговорки полицаите така и неможаха да им вземат личните карти за да им запишат имената . Разбираемо, не могат да им бръкнат в пазвата и да ги вземат. Дойде бащата, дойде майката и синът който беше вече преоблечен. Викането продължи казах ,че това е ромчето.

Не издържах когато ме нарекоха „Българска ку*ко“.Тогава вече истинското викане започна, не помня с точност какво говорех но единият от полицаите застана пред мен. Тръгнах и ги изчаках да колата си. Пиша всичко това защото не искам да съм малцинство в собствената си държава, не искам да живея в страх за мен и детето ми. Искам да си понесат последствията. Казаха ми че случаите на счупени стъкла, по същият начин са доста.Не оставяйте нещата така. Не ми е до стъклото, не ми е до парите, а до това че застрашиха живота на трима човека единят от които на 2 годинки. Не искам да си представям, ако скороста с която карах беше по-висока от 40км, или беше оцелил задното странично стъкло където се вози малката! Нека повече хора прочетът това и видят,че справедливостта може и да просъществува. Споделяйте!







Може да харесате

СКАНДАЛ

Скандел в Конгреса на САЩ заради украинската помощ Републиканският член на Камарата на представителите на САЩ Марджъри Тейлър Грийн на 20 април обвини колегата...

СКАНДАЛ

Президентът на САЩ Джо Байдън засили антикитайската си реторика по време на предизборната кампания в стремежа си да отнеме водещите заглавия в медиите от...

СКАНДАЛ

Кирил Петков категорично отрече слуховете, че е наркоман. В предаването „Евродикоф“ съпредседателят на ПП заяви, че никога през живота си не е употребявал наркотици...

ПОЛИТИКА

Добрата идея за непрекъснат парламентарен надзор над изпълнителната власт беше извратена от лоши политици Едва ли остана някой у нас, на когото да не...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget