Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

БЪЛГАРИЯ

Мирослав Янев е новият собственик на Би Ай Ти





Телевизия Би Ай Ти е продадена от досегашните й собственици братя Вълневи на продуцента Мирослав Янев. Сделката ще бъде приключена до дни и продажбата ще бъде официално обявена, съобщава ZORA.

Телевизия Би Ай Ти бе създадена от Нери Терзиева и стартира на 14 септември 2015 г. Тя има две централи – в София и в Чикаго, и излъчва от двете места.

В централата й в Чикаго работи и известната българска журналистка Ралица Василева, която дълги години четеше новините по Си Ен Ен.

Новият собственик на Би Ай Ти Мирослав Янев е работил за тв формати като „Стани богат“, „Семейни войни“, „Столът“, излъчвани по Нова тв.

По-късно живее известно време във Виена. У нас се връща в края на 2010 г., когато става изпълнителен директор на продуцентската компания MediaPro Entertainment. Тя е част от СМЕ и работи на румънския пазар от година.

Стъпва и у нас с амбицията да продуцира тв сериали и предавания не само за България, но и за чуждия пазар.







Може да харесате

ТЕХНОЛОГИИ

Очаква ни „Първа цифрова война“ вместо Трета световна, Западът ще спре мобилните на всички Приказката за Пепеляшка, в която каретата се превърна в тиква...

ПАРИ

Националният дълг на САЩ нараства бързо, увеличавайки се с 1 трилион долара на всеки 100 дни. Дългът надхвърли 34 трилиона долара на 4 януари....

СКАНДАЛ

Еленко Божков: Асен Василев взе 1 млрд. от енергийния фонд, цената на тока може да скочи с 20% Повишение на тока за битовите клиенти...

СКАНДАЛ

Разпадат се по време на полета. Какво не успя да разкаже свидетелят по делото срещу “Боинг” Зачестиха инцидентите със самолети, има сериозни нарушения в...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget