Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

БЛОГ

НЕДЕЛНИ РАЗМИСЛИ ПО НИКОЕ ВРЕМЕ





Аз съм от момчетата, /вече дядо/, израснали в 90те. Повечето от нас заедно с образованието в институтите, заедно с допълнителните изкуства, които учихме, /не само бойни/, получихме и най важното образование-уличното. В движение усвоявахме настъпилия капитализъм и го прилагахме в действие. Преминахме и оцеляхме през лудите години, защитихме бизнесите си и се справихме прилично както в материално, така и в чисто човешко изражение.

Всичко това стана само благодарение на уличното образование. То ни научи ,че практиката е по-важна от всяка теория,че не всичко което хвърчи се яде ,че е по-добре да се съюзиш с някой,който не можеш да победиш и.т.н. Научи ни да разпознаваме хората от километри и да държим на думата, която сме дали.

Да, то ни взе част от романтиката в нас,ние можехме както да прегледаме техническата,финансовата и юридическата част от договор,да го защитим – така и да нацепим кофата на този, който не го изпълнява.

Получихме военната си подготовка,а някои от нас,/ след школата/ и я преподаваха втората година. Ееее, господа управляващи, мислите ли, че можете да ни подчините, че можете да ни заставите да изпълняваме безумията, които ни пробутвате, като разни конвенции, Европейски директиви и тинтири-минтири.

Повечето от нас са си тук, в страната, в прекрасно здраве и състояние на духа.

Само Ви гледаме сеира ,,но знайте, че търпението ни е на изчерпване, а последствията след това няма да бъдат никак приятни!!!







Може да харесате

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget