Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

БЪЛГАРИЯ

Най-ниското IQ с най големите амбиции





Според „Ръководството за диагностика и статистика на психическите болести“ в САЩ почти 40 процента от хората могат да бъдат считани за луди. В тази връзка поне от статистическа гледна точка се появява въпросът, дали Б. Борисов е бил подлаган на психотест и какви са били резултатите. Но има и други, по-важни въпроси. Това е човек, който е учил само за пожарникар, няма никаква квалификация и реално няма ценз за никаква квалифицирана работа. Може да бъде само нощен пазач на паркинг, но и там ще краде коли.

Липсата на квалификация е компенсирал идеологически (бил е член на БКП, както и баща му) и след 1990 г. е отказал да се деполитизира, което не му пречи шизофренично да ругае комунистите и да им се заканва.

Липсата на квалификация и качества не пречат на Борисов да има „голям мерак“ да се представя за такъв, какъвто не е.

Въпреки хвалбите си, никога не е бил каратист, а се е навъртал около тях. Оттогава са и прякорите му „прани гащи“, „тиквата“, „крушата“ и прочее плод-зеленчук.

Никога не е охранявал Живков, не само защото няма хал-хабер от охрана, а защото го охраняваха други хора.

Има хора, които твърдят, че е бил главатар на бригада за крадене на коли, най-вече в Унгария.

И до днес не е ясно за какво Сретан Йосич му издаде смъртна присъда според закона Омерта на мафията.

Още по-странно е, че е предложен за главен секретар на МВР от хомо-кръжока „Монтерей“.

Пълна фата моргана е как е станал генерал, което е невъзможно и наказуемо по закон и устав.

Мъгла продължава да покрива неговото финансово и материално състояние, както и истинските му отношения с Цв. Бориславова и СИБанк.

До днес не са публикувани резултатите от следствените проверки и парламентарни комисии за дейността на Борисов.

Не е ясно какви ги е вършил като софийски кмет и как така именно на него са фалшифицирали стотици подписи за имотни сделки.

Ясно е обаче, че в момента България има премиер с най-дебел врат в Европа и с най-нисък IQ, по-нисък даже от този на неговия съратник Цецо-цървула или, както сочат други медии, от този на индианския вожд от 19 век, известен с фамозното име „Кучи гъз“.

Ясно е, че пред нас е човек, който прави „политическа кариера“ с единствената цел да се спаси от личното отмъщение на своите аверчета от подземния и надземния свят. С една дума – да е във властта, а не в затвора.







Може да харесате

СКАНДАЛ

Скандел в Конгреса на САЩ заради украинската помощ Републиканският член на Камарата на представителите на САЩ Марджъри Тейлър Грийн на 20 април обвини колегата...

СКАНДАЛ

Президентът на САЩ Джо Байдън засили антикитайската си реторика по време на предизборната кампания в стремежа си да отнеме водещите заглавия в медиите от...

СКАНДАЛ

Кирил Петков категорично отрече слуховете, че е наркоман. В предаването „Евродикоф“ съпредседателят на ПП заяви, че никога през живота си не е употребявал наркотици...

ПОЛИТИКА

Добрата идея за непрекъснат парламентарен надзор над изпълнителната власт беше извратена от лоши политици Едва ли остана някой у нас, на когото да не...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget