Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

КОСМОС

ДЪЛБОКО В ПЕЩЕРА ОТКРИХА КАМЕННА КУТИЯ СЪС ЗЛОВЕЩ НАДПИС!





Разпъването на кръст е било едно от най-суровите наказания в Римската империя. Според редица историци жертвата е умирала в адска агония понякога дни след като е прикован на кръста. В днешно време наказанието на римляните е известно най-вече от разпятието на Исус Христос.

Почти всичко, което знаем за зловещата практика идва от историците и иконите, на практика липсват конкретни доказателства за зловещото наказание, и причините за това са:

– Телата на жертвите обикновено са изхвърляни в масови гробове

– Кръстовете са дървени, а дървото гние

Почти неизвестно откритие променя всичко, което сме си мислили!

През 1967 г.

гръцкият археолог Василос Цаферис прави изумително откритие в пещера североизточно от Йерусалим.

Той открива няколко каменни кутии с кости, които датират от 1-ви век – времето, когато е живял Исус.

Върху една от тях е изписано: „Тук лежи Йехоханан, син на разпънатия“.

В кутията археологът открива костите на малко момченце и на по-възрастен мъж, най-вероятно баща му.

В костта на петата на мъжа е забит дебел пирон. След анализ е установено и наличие на остатъци от черешово дърво , от което най-вероятно е изработен кръстът.

Това, което изумява учения е, че по костите на ръцете на мъжа няма никакви следи от счупвания, или пирони.

Изводът може да е само един – ръцете на осъдения са били вързани на напречната греда, а не заковани, както е изобразено Разпятието.

Според Цаферис римската практика е била да се заковават само петите на осъдения, а ръцете да се връзват, което е не по-малко мъчително. Възможно е Исус да е бил разпнат точно по този начин.

ВИЕ КАКВО МИСЛИТЕ ЗА ИСТИНАТА ЗА РАЗПЯТИЕТО НА ИСУС!? ЩЕ ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ!

„Български Печат“ – Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във „Фейсбук“







Може да харесате

ТЕМА

Обявени са кодове за опасно време Иде драматичен обрат във времето! Порои, бури и ураганен вятър връхлитат до часове Кодовете за опасно време се...

ВОЙНА

Руските въоръжени сили атакуваха местоположението на френски наемници в Славянск. Това заяви Сергей Лебедев, координатор на Николаевското подразделение. Според военния, ударът е бил насочен...

ВОЙНА

Адът се отвори над Израел, американските сили прехванаха над 70 дрона и три балистични ракети В 23:00 на 13 април Иран изстреля първо дронове,...

ТЕМА

Изменението на климата може да отиде в неизследвана територия, ако температурите не паднат до края на годината. Това предупреди водещ учен пред Би Би...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget