Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

БЪЛГАРИЯ

Полицията прави държавен преврат в България!? Вижте какво разклати коалицията!





Не съм съгласен с отпускането на допълнителните 100 милиона лева за МВР. Тези пари са дадени ей така, без да се обмислят нещата.

Това заяви вицепремиерът Валери Симеонов пред журналисти и наблегна дебело, че решението на премиера Бойко Борисов изобщо не е съгласувано с Обединените патриоти, което меко казано, е обидно за партньорите в коалицията.

Според Симеонов, тези средства са само обещани, обаче няма да бъдат дадени. Във вторник предстоят обсъждания между коалиционните партньори и тежки преговори. Патриотите не били съгласни да се отпуска такава сума и никой не ги бил питал.

„Изненада ме тази позиция на премиера, това негово прибързано решение. Много съм скептичен по този въпрос, защото даването на тези милиони на мен ми прилича на наливане на вода в каца без дъно. Къде ще отидат? Кой ще ги получи? На калпак ли ще си ги делят?

Има достойни служители на МВР, има и други, сами знаете всички. Трябва да се направят промени в редиците на това министерство, за да бъдат ефективно използвани парите, ако изобщо бъдат отпуснати. За мен това е абсолютен рекет срещу държавата да се протестира в първия ден на европредседателството и да се закачат искания по билбордове”, каза разгневеното вице.

Ние не уважаваме, че ръководството на ЕС ни е дошло на крака и „гледаме да си покажем магариите при всяка възможност”, отсъди Симеонов по повод останалите протести, които така и останаха в пълна мъгла за медиите. Защото не ги отразиха.

Вицето Валери обаче този път няма представа с какъв огън се е заиграл. Това не дисководещите в Слънчев бряг, нито тв. водещи, с които се заяжда непрекъснато.

Този път той настъпа цялата полиция по мазола. А това са 60 хиляди души, някои от които наистина работят в мизерни условия и за ниски заплати.

Настъпа и шефа си Бойко Борисов, който му търпи изцепките и „лудориите“, но това едва ли ще го изтърпи. Назначеният от кумова срама негов заместник да му размахва пръст и да му се кара, че не го е попитал за милионите.

Всички са наясно, че колелата на скалъпената коалиция скърцат жестоко, но никой не признава.

Този път обаче се получава жестоко противоречие. Получава се абсурд!

Ако полицаите не получат заплати, ще продължат да стачкуват.

Ако Симеонов се запъва като магаре на лед и скача срещу началника, коалицията съвсем ще се разклати.

Ако Борисов реши да му отмъсти, правителството ще падне.

И ще се получи невероятното.

Полицията ще свали ГЕРБ и патриотите от власт.

А Борисов в никакъв случай не иска избори точно сега.

Интересно кой ще свие знамената и ще залегне да спасява коалицийката?

Кой ще си плюе върху физиономията, за да остане на власт?

 







Може да харесате

АКТУАЛНО

⚡️Загубите на ВСУ през януари надхвърлиха 23 хиляди убити и ранени – Шойгу ⚡️Стратегическите ядрени сили на Русия са актуализирани почти напълно – с...

АКТУАЛНО

Иран днес започна изграждането на четири нови атомни електроцентрали Губернаторът Рон ДеСантис обяви разполагането на до 1000 войници от Националната гвардия на Флорида, за...

АКТУАЛНО

ЕС смята ситуацията в Близкия изток за критична след американските удари ⚡️Загубите на ВСУ през януари надхвърлиха 23 хиляди убити и ранени – Шойгу...

ВОЙНА

Ръководителят на щаба на отбраната на Нигер нарежда на войските да бъдат в максимална готовност. Франция изпраща войска да избива Африканци. В изявление, публикувано...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget