Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

БЪЛГАРИЯ

Кървавите следи на Росен Ангелов водят право към… ГЕРБ! Самоубитият „килър“ е свързан със Суджукгейт





Неочаквана и подозрителна роднинска връзка изплува в биографията на самоубилия си Росен Ангелов, сочен за извършител на шесторното убийство в Нови Искър. Оказва се, че набеденият брутален килър, е вуйчо на основен свидетел по „Суджукгейт“!

Росен Ангелов, който е роден в балчишкото село Змеево, е вуйчо на Тихомир Атанасов – едно от най-разпознаваемите лица по делото срещу Живко Мартинов, съобщи радио „Добруджа“, позовавайки се на достоверни източници.

Майката на Тихомир е сестра на соченият за извършител на шесторното убийство в Нови Искър навръх Нова Година.

Припомняме, че почти цяла седмица всички сили на МВР бяха впрегнати в издирването на Росен Ангелов. В търсенето бяха включени и хеликоптери с термокамери и военни кучета. Въпреки това, от него нямаше и следа. До вчера, когато от МВР съобщиха, че са го намерили мъртъв, на метри от къщата, в която се предполага, че е обитавал и подготвял зловещото си деяние.

Тялото на Росен Ангелов бе намерено с пистолет в дясната ръка, но с прострелна рана в лявото слепоочие.

Така или иначе, обществото изобщо не вярва, че той е извършил шесторното убийство. При това от ревност. Всички обаче бяха убедени, че няма да бъде заловен жив, както се случи.

Майката на убитития Боби също заяви, че според нея, Росен не е извършил жестокото престъпление, въпреки че в придворните медии на властта, се постараха да го представят в най- зловещи украски. Вярно е само, че е лежал в затвора за блудство. Почернената жена заяви също, още докато издирваха набедения килър, че полицията изобщо не си дава зор да го търси, макар че операцията беше отразена много шумно и помпозно в същите медии.

Стана ясно само едно – че политическа поръчка стои зад извършеното жестоко престъпление. В Нови Искър власт и мафия от години са едно и също, коментират местните. Както и в цялата държава. Дали извършителят е син на местен патрон, или пък убитите Кети Кюхова и Неделчо Юнаков са имали вземане- даване с мафията, всичко води към един и същи източник – самозабравилата се, преяла с власт и мръсни пари номенклатура на ГЕРБ!







Може да харесате

АКТУАЛНО

⚡️Загубите на ВСУ през януари надхвърлиха 23 хиляди убити и ранени – Шойгу ⚡️Стратегическите ядрени сили на Русия са актуализирани почти напълно – с...

АКТУАЛНО

Иран днес започна изграждането на четири нови атомни електроцентрали Губернаторът Рон ДеСантис обяви разполагането на до 1000 войници от Националната гвардия на Флорида, за...

АКТУАЛНО

ЕС смята ситуацията в Близкия изток за критична след американските удари ⚡️Загубите на ВСУ през януари надхвърлиха 23 хиляди убити и ранени – Шойгу...

ВОЙНА

Ръководителят на щаба на отбраната на Нигер нарежда на войските да бъдат в максимална готовност. Франция изпраща войска да избива Африканци. В изявление, публикувано...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget