Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

БЪЛГАРИЯ

Илияна Йотова със Скандално Разкритие: БОРИСОВ Е ВЗЕЛ ТАЙНО ПАРИ ОТ ЕС ЗА ОЩЕ 3 БЕЖАНСКИ ЛАГЕРА! Смята да Наводни България с Мигранти!





Всъщност Борисов е свършил нещо даже още по-неприятно! Че даже и престъпно! Оказва се, че е подписал споразумението за новите лагери на 30 ноември, 2016 г., много след като си подаде оставката. Извършил е това престъпление напълно съзнателно! И е скрил действията си от целия народ, като е смятал да строи лагерите тихомълком. Вероятно за да открадне част от парите!

Или пък така Борисов е заложил огромна цъкаща бомба на новото правителство, в случай, че самият той изгуби изборите през март, 2017 г.
„Има огромен риск следващото правителство да изпадне в много неприятна ситуация, предупреди Йотова преди последните парламентарни избори. Страната ни ще е пред свършен факт – с поети ангажименти към ЕС да строи още бежански лагери, като парите за това вече ще са изхарчени от Борисов. Да не говорим, че новото правителство вероятно ще иска да закрие дори и сега съществуващите лагери. Е, какво правим при това положение?! Бойко Борисов е национален предател!

И в момента има сериозна опасност случая „Харманли“ да се повтори, а при строеж на три нови лагера за по 6 до 10 хиляди мигранти, никой не може да предположи какви ще са последствията за обикновените българи.

migranti13

Йотова допълни и че от сигурни източници е научила, че докато Консултативният съвет за национална сигурност е заседавал само формално, в различни резиденции и в дома на Премиера са се провеждали паралелни тайни срещи на част от партиите, подкрепили ГЕРБ в началото на 2017 г. за връщането на Борисов на власт и впоследствие направили коалиция с него.

„Това вече е пълно задкулисие“, завърши възмутено Илияна Йотова.

Измамите и предателствата на Бащицата лъсват една след друга.

Той няма да даде властта без бой и понеже знае, че за трети път няма да изкара мандата си докрай, а народът пък повече няма да го избере, дори с помощта на фалшивите бюлетини на Цветанов, залага сериозни бомби и мини, за да вкара следващото правителство във война с международните институции или със самите избиратели.

Стар ченгеджийски номер, който Татенцето на нацията Борисов отлично умее. И подли мафиотски похвати, които също владее до съвършенство.

И сега, докато е още поне няколко месеца на власт, кой знае какви още ще ги насътвори.

Кой знае Той и крепящата го банда евро-злосторници какво са измъдрили на тайните срещи в дома му, строго охранявани от НСО.

Щом Борисов нагло лъже народа за милионите, без да му пука, че лъжата му със сигурност ще лъсне, само можем да предположим какви още подлости и мръсотии е замислил за клетата ни родина.

Как ни е прЕдал и прОдал, за колко ни е харизал и какво ужасии тепърва ще се стоварват на главите ни…

Само едно е сигурно.

БОРИСОВ Е НАЙ-ГОЛЯМОТО БЕДСТВИЕ В НОВАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ!

ПО-ВРЕДЕН ОТ ГМО, СЕТА, ТПТИ И ПО-ПРЕЗРЯН ОТ ДЖИХАДИСТИТЕ!

ЗАЩОТО Е ТЕРОРИСТ И ДИКТАТОР, КОЙТО РАБОТИ СРЕЩУ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД!







Може да харесате

СВЯТ

САЩ, Великобритания и Украйна стоят зад терористичния ок в „Крокус сити хол“. Това съобщи пред журналисти шефът на руската Федерална служба за безопасност Александър...

СКАНДАЛ

Нещо се случва с наркомана Кирил Петков. Прекалил ли е? Лошо ли му е? В гърлото ли си бърка? Неуместна сцена се разигра днес...

ФОКУС

Докато сглобката се руши, ГЕРБ и ДПС правят спойка Живеем в страната на чудесата. Най-голямата политическа сила – ГЕРБ, се държи като опозиция, нищо,...

СКАНДАЛ

Ковачки е български бизнесмен, винаги в приятелски политически кръг. Собственик е на няколко ТЕЦ -а, в които, вече сигурно потвърдено, се гори боклука на...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget