Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

БЪЛГАРИЯ

„САМОУБИЛ“ СЕ Е СЪС ЗАГЛУШИТЕЛ, ДВА ИЗСТРЕЛА В СЛЕПООЧИЕТО И ДВА КОНТРОЛНИ!





„САМОУБИЛ“ СЕ Е СЪС ЗАГЛУШИТЕЛ, ДВА ИЗСТРЕЛА В СЛЕПООЧИЕТО И ДВА КОНТРОЛНИ!  “Като човек който борави отдавна с оръжие мога да кажа, че пистолета е берета , но какъв калибър е ,експертите ще кажат.”

Гл.Сек.на МВР

То по принцип не трябва да боравиш с оръжие, а да можеш да четеш, за да стигнеш до този фундаментален извод.

БЕРЕТА

Георги Дренчев:

самоубил се е със заглушител, да не притеснява валери симеонов.

Кирил Стаменов:

Село Луково!

Колко изоставени къщи има във въпросното село, та полиция, жандармерия, армия от една седмица си играят на прескочи кобила и не провериха изоставените къщи в селото?

Ами този Росен можеше да ви изтрепе от засада, бе идиоти …

Поне да бяха преместили трупа из горите по Западните балкани, а те го самоубиха в съседната къща в селото!

И кога го самоубихте?

На 1, 2, 3, 4, 5, или 6 януари?

А по река Искър плуват ли корабчета?

Виктория Тинтерова:

Съвсем навреме, за вечерните новини, откриха ужасния убиец самоубит. И време за брифинг има. Бе сичко! За сутрешните блокове нищо ен остана… Кофти. Ще джвакаме някоя катастрофа в Патагония.

Елена Банова:

Седмият труп най-после се самоуби,дами и господа!

Добре,че КАНДИСА….

Стоян Тодоров:

Следователят,който води „Нови искър“,един ден ще стане Главен Секретар,а после ще поеме Агенция Митници.Помнете „Белнейски“!

Светлозар Минков:

Вече съм абсолютно убеден, че главните секретари на МВР, ги избират с конкурс по главеобразие!

Пепа Сомлева:

Оказа се, че цяла седмица армия и полиция, хеликоптери и кучета, термокамери и спец части са гонили труп, който бил в съседната къща.

Борислав Първанов:

Горския човек се е самоубил.Всеки момет се очаква някой репортер да намери предсмъртното му писмо с пълните му самопризнания!!!

Тодор Георгиев:

Тия от меверето и медиите ни взеха съвсем за ташак

Хладнокръвен убиец екзекутор на 6 човека, „интелигентен“, се панира от страх пред куките и се самоубива, вместо да завърже. И удабен свидетел за пред медиите. И оръжието на престъплението – дамския „берета .22″. И мишка не мож простреляш (имам същия).

Пичаве, не е лесно да екзекугираш лице в лице 6 човека. Не и от съден за блудство. Това си е планирана екзекуция за мене, с предизвестен край, ама куките ни толкова могат. Дя те сандърдисат за липса на граждансща отговорност им е тавана

Що ли ми напомня за случая „Чакъра“, де Бойко гръмна с гранатомет, да не се разприказва? Или да разстрела на параноичния „Бай Миле“, за когото гръмогласно бяха набедили някаква мишка от Плевен с прякор „плъха“?

Вппочем, по времето на Главния секретар Борисов бяфа извършени 48 показни убийства с нулева разкриваемост, но обявени за приключени в медиите по холивудски героичен сюжет. Пародиен Аман от мевере пикчърс…

Петко Конов:

Баси , толкова ли тъпи сме всички , в очите на баш тъпаците ! То бива ачигьозлък ама вече тая измет се насра , без извинение. Има ли поне една , едничка държавна структура да функционира! Трънки ! Затова вече казвам ТЕРИТОРИЯ БЪЛГАРИЯ , защото държава НЯМА !

Елена Спасова

Имаме най-некадърното МВР, затова сме и най-корумпирани!

Кратка история на престъплението: Семейство се изнася да живее в къща в Нови Искър, която плаща кеш (65хил. евро). Събира се да празнува Нова година, но не си приготвя вечеря. Домакинята отива да разхожда кучето в полунощ с джип. Кучето се връща в къщата само, но никой не се притеснява къде е домакинята. В това време влюбен рецидивист, който е издирван от 8 години за тежки престъпления, но свободно си пътува в чужбина, работи и минава по 20 км през гората всеки ден, решава да извърши престъпление от ревност. Убива домакинята и я хвърля в кладенец. След това се връща в къщата и изтребва цялото семейство защото майката на домакинята знаела за тяхната връзка. Убива и кучето за всеки случай. След това убиецът се скрива в гората и ловко избягва цялата барикада от опитни полицаи и кримииналисти. Хващат го угризения и решава да се самоубие. Ползва заглушител за да не притеснява съседите….Между другото, опитните полицаи и криминалисти намират труп в реката, който е трябвало да открият преди месец,но това няма общо със случая…Просто всява хорор…По-лош криминален роман не бях чела. Дори и третокласните драскачи правят опит да навържат фактологично сюжета. #шесисипя

Светлин Арангелов:

Бре колко сме напреднали! За сестри Белнейски ДНК експертизата се влачеше 3 години, дори в чужбина я пращаха щото нямали техника, а сега за 24 ч. и хоп- Росен е! Че даже бавноразвития Ботьо Ботев поканиха скорострелно в 120 минути за да потвърди колко добре са си свършили работата плюлицайте нищо, че военните са открили трупа докато отряд кобри и пепелянки са си чешали задниците из деретата….

Ани Алашка:

Според публикациите в медиите, Горският бил намерен на 500 метра от къщата, която последно е обитавал (или поне така твърдят разследващите). Та, факт е, че нищо не разбирам от процесуално-следствени и издирвателни дейности, но някак се опитвам да разсъждавам логично. И логиката не ми позволява да си обясня как три дни издирват някой и (уж) щателно претърсват гората и къщите наоколо, а на третия ден го намират на някакви си 500 метра от мястото, където последно е засечен. Да не говорим, че за тези три дни и до „Дружба“ стигнаха.

На квадрати били разделени… Ама, квадратите колкото гарсониера ли са, че чак на третия ден дойде ред на този, дето е на 500 метра? А може да са играли шах и да се движат по „стъпките“ на пешките… или на коня… Знае ли човек? Някаква интересна издирвателна методика ще да е била.

Мария Николаева:

Говори БГ-брадър! Росен Ангелов имаше една минута да напусне къщата. Егати гротескното, криминално риалити…

Надя Дичева:

Скъпи сънародници, давате ли си сметка как всеки един от нас потенциално е със застрашен живот от бг-институциите?

KOMENTAR23

Елена Дюлгерова:

След „самоубийството“ на убиеца. Това тук не е кочина. Не е свинщина. Не е поле от тикви. Мъртви сме, всички сме мъртви, ако това продължава. Осъзнайте се, бе хора! Срам ме е, че, скъп за мене човек преди дни ми обясни, че Бойче ѝ е близък, щато говори на нейния език. Наговорих разни работи по телефона. Простих се с нея. Същественото е, че моите приятели не би трябвало да имат нищо общо с тази ОПГ. Всеки друг приемам, ОПГ-простотията и крадливостта (о, колко миличко се изразявам), НЕ.

Стоян Тодоров:

Педофил, изнасилвач, таксиметров шофьор, строителен работник, монтьор, градинар, горски, човек, слушалка на МВР, агент на ДАНС, функционер на ГЕРБ, организатор на избори, масов убиец, самоубиец …… какъв живот, каква биография, как да не се гръмнеш на 56.

Александър Хараланов:

Всеки уважаващ себе си ревнивец се самоубива в името на европредседателството!

Светлин Арангелов:

Едно време като прост оперативен в антитерористичен екип, следващ лимузините на политическите задници, съм се чудел защо при екстремна ситуация шефа на екипа излиза извън колата и заляга до преден калник с готовност за стрелба, а ливадите новобранци получават заповед да не излизат от МПС- то. Сега същите даже и не знаят къде ги пращат и що дирят, камо ли да им разясняват оперативната ситуация. Тия от Кобра и разни качулки и хабер си нямат какво и кого са издирвали. Сик ви управлява, говеда!

Фейсбук ме пита какво мисля. Ми мисля, че МВР е охранявало през цялото време убийците на Росен за да няма свидетели!

Надя Дичева:

Ооо, лягам си. Ако изчезна, питайте Борислав Сарафов къде съм. Лека нощ!







Може да харесате

СВЯТ

Капитанът на контейнерния кораб, който се блъска в моста, е украинец. Рухналият мост, блокиращ единствения корабен път за влизане и излизане от пристанището на...

СВЯТ

Терористична атака в Балтимор предизвиква глобална криза капитанът на контейнерния кораб, който се блъска в моста, е украинец. Рухналият мост, блокиращ единствения корабен път...

ПОЛИТИКА

Радев пред трудна дилема. Остана почти без избор и предупреди: Ще направя всичко възможно да не се стигне до конституционна криза! Българският президент Румен...

СВЯТ

САЩ, Великобритания и Украйна стоят зад терористичния ок в „Крокус сити хол“. Това съобщи пред журналисти шефът на руската Федерална служба за безопасност Александър...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget