Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

БЪЛГАРИЯ

ПРАЗНИК ЗА ПОЛИТИЦИТЕ! САМОУБИТИЯТ ШЕСТОРЕН УБИЕЦ СПАСИЛ ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО!





От МВР споделят, че политиците трябва да са доволни. Лично правителството поставило условие на главния секретар на МВР до 11 януари, първия ден от европредседателството ни, главата на Росен Ангелов, шесторният убиец, да бъде поставена на тепсия. Така народът щял да се успокои, а евродепутатите да похвалят България, че се справя с престъпността.

В една от стаите е намерено тялото на мъж. Държи в ръката пистолет. Видя се, че има огнестрелна рана в областта на слепоочието. Не можем да кажем, кога е настъпила смъртта. Огледът ще се извърши от Областна дирекция – София. Това каза пред журналисти главният секретар на МВР Младен Маринов, коментирайки открития труп на издирвания Росен Ангелов. По описание и дрехите, това е лицето, което издирвахме. Но това ще бъде потвърдено от съответните експертизи, допълни той.

Това е стара постройка, изоставена, с разбити прозорци, врати. Претърсваше се квадрат по квадрат. Днес бе ред на този квадрат, обясни той за мястото, където е намерен издирвания Ангелов.

Най-вероятно става въпрос за пистолет „Берета“, обясни за оръжието на убийството Маринов.

Съдебният лекар трябва да каже, кога се е самоубил. Най-точно това ще даде съдебно-медицинската експертиза. Фактите говорят засега за един извършител, посочи той.

Работил е епизодични работи. Бил е строителен работник. Работил е в автосервиз. Занимавал се е с железария. Не се е осигурявал. Незаконно се е прикачил към електроснабдяване, разкри още той.

Отхвърля се версията фирма да е мотивът за извършване на убийството, завърши Маринов.







Може да харесате

КОМЕНТАР

Таджиките, наети от същинските извършители на злодеянието в Москва, са същите жертви, каквито са всички потърпевши. Жертви, защото основната причина да се превърнат в...

ФОКУС

Докато сглобката се руши, ГЕРБ и ДПС правят спойка Живеем в страната на чудесата. Най-голямата политическа сила – ГЕРБ, се държи като опозиция, нищо,...

ВОЙНА

Пиша това във връзка с последните ужасни събития. Видимо е, че на нашата прекрасна земя има хора (дали са точно хора никой не може...

СВЯТ

Лидерите на страните от Европейския съюз са обхванати от военна психоза на фона на украинския конфликт, което може да ги тласне да изпратят войски...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget