Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

БЪЛГАРИЯ

МАФИОТСКО УБИЙСТВО ОТКРИ ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО! ЦАЦАРОВ И МВР, ЩО ВИ Е ШУБЕ ДА ГО ИЗРЕЧЕТЕ В ПРАВ ТЕКСТ!





Написахме в прав текст: „ПРЕДИ ДА ОБЯВЯТ „ЛИЧНА ДРАМА“: МАФИОТСКИ ПОЧЕРК ЗА ЕЛИМИНИРАНЕ!“.

Снощи в предаването на Милен Цветков, бившата барета, експерт по сигурността, Симеон Иванов изрече онова, което вече бяхме написали: „Семейството в Нови Искър е изтребено от професионалист. И то не от ревност, както се говори, а по нареждане на мафията.Няма как да влезе обикновен човек и с пистолет с по един изстрел в главата да избие цяла фамилия! Ако е от ревност, щеше да издебне жената на друго място. Всичко е добре планирано, добре подготвено. Първо е убита жената. Тя е разстреляна на място, където не се качва дори полицията. Нейното забавяне е събрало на едно място в къщата цялата фамилия. И тогава професионалистът идва и избива всички. Първо кучето, за да влезе, след това хората. Знаете, че има съмнения, че мъжът е бил в афери с ДДС. Това са пари, които, ако не е отчел, мафията прави така, че да няма кой да ги харчи от неговите наследници. Затова са избити всички, дори бабата, която се явява наследник. По подобен начин действа албанската мафия. Тя чисти до крак! И вижте само кога е стреляно – когато започват фойерверките. Пак казвам, това е професионална работа, поръчана на човек, който веднага след екзекуцията е напуснал страната”.

След убийството контролираните медии, близки до Властта, затрупаха пространството с купища безумни ОТКЛОНЯВАЩИ „версии“, свързани все с „лични драми“, бит съсед, ревност, любов и прочие тинтири – минтири…

Борисов го няма никакъв по темата (скри се в Симитли, пак, за кой ли път). Няма и щаб и в Банкя, който да „разследва“ шесторното убийство. Няма даже и реплика, че това са „изстрели срещу държавността“, както беше при опита за убийство на висшия шеф в НАП, отговарящ за фиска и контрола върху акцизите, съответно контрабандата.

Борисов „оправя“ света и международното положение, „удобно“ бягство, докато в България вилнее МАФИЯТА!

Ако питате нас, ДДС-то е само една от брънките в тази категорично МАФИОТСКА ВЕНДЕТА. Ако питате нас, той и Борислав Манджуков бе разстрелян, а се знаеше какъв играч е по въпроса с ДДС-то. Тук обаче става дума за ПОКАЗНА ВЕНДЕТА НА ВСИЧКИ, КОЕТО ОЗНАЧАВА САМО ЕДНО – МАФИЯТА ДАВА ПОСЛАНИЕ! – ПОСЛАНИЕ КЪМ ОНЗИ, КОЙТО ТРЯБВА ДА ГО ПОЛУЧИ И ОНЗИ, КОЙТО ЗНАЕ ЗА КАКВО ТОЧНО Е ПОСЛАНИЕТО!

Писах вече, че по една случайност само преди дни изгледах и трите сезона на жестокия, удивително направен, италиански сериал „Гомор“, писах и че това шесторно убийство е като „извадка“ от „Гомор“. Който е гледал филма ще разбере за какво говоря, защото „Гомор“ е учебник за това как действа МАФИЯТА.

ТИР-овете, с които се е занимавал Неделчо Юнаков имат и тайници, освен гуми и „официална“ стока, капиши?!

Шесторното убийство е абсолютна мафиотска разправа.

С него стартира и европредседателството на България. В която се оказва, че се случват „видими резултати“ и „стабилност“, които се управляват от мафия, и когато стане „засечка“, мафията ЧИСТИ! И ЕЛИМИНИРА! А „дейностите“, заради които ЧИСТИ мафията са все такива, които са с ЧАДЪР от Властта!

Нито опита за убийство на висшия НАП-аджия ще бъде разкрито – в смисъл да бъде разкрит ПОРЪЧИТЕЛЯТ, нито ПОРЪЧИТЕЛЯТ на тази мафиотска касапница – ще бъде разкрит от дефилиращите пред тв камерите като за „тур за овации“ главен прокурор, главен секретар на МВР, вътрешен министър /който даже рече, че „…ако има престъпление изобщо, то било много тежко“/, нито главен следовател.

Цацаров и МВР ги е шубе дори и да изрекат думичката – мафиотско убийство. Защо? Защото мафия означава СРАСТВАНЕ на организирана престъпност с властта.







Може да харесате

СКАНДАЛ

Кирил Петков категорично отрече слуховете, че е наркоман. В предаването „Евродикоф“ съпредседателят на ПП заяви, че никога през живота си не е употребявал наркотици...

ПОЛИТИКА

Добрата идея за непрекъснат парламентарен надзор над изпълнителната власт беше извратена от лоши политици Едва ли остана някой у нас, на когото да не...

ПОЛИТИКА

Борисов не е идиот, който както си седи на едно място и изведнъж почва да крещи срещу някой, в случая външния министър Посолството е...

СКАНДАЛ

Водени сме единствено от целта да продължим борбата със задкулисието, корупцията, паралелната държава и този начин на управление, който отнема жизнени ресурси от българския...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget