Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

БЪЛГАРИЯ

Готови сме!





Само с Делян Пеевски и съдебната система не можахме съвсем да сколасаме и да ги сметем под килима

Готови сме! И естакадата е почти построена! И НДК-то свети пооправено! И Волен Сидеров е сресан и се държи прилично! И Западните Балкани даже са притихнали в очакване за оправяне и ускорена евроинтеграция!

Що е то Западни Балкани?

Само с Делян Пеевски и съдебната система не можахме съвсем да сколасаме и да ги сметем под килима, а за беля „Гардиън“, „Цайт“ и АФП точно там намериха да погледнат. Защо не пишат за НДК-то и за киселото мляко, а все по маргинални подкилимни теми човъркат?

Нашата преса как се научи да гледа позитивно на нещата! Може да не е съвсем свободна, но пък стана силно позитивна. (За правителството, а не за опозиционните „задн…ци“, да цитираме в. Труд).

Демокрацията е, когато хората имат какво да ядат. Другото там – Пирин-Мирин, правови държави и пр. – са бошлаф работа. Та и с председателството е така – залагаме на софрите, хората да останат доволни.

България в председателския стол на Европа

А пък пълен търбух за опозиционни стенания е глух.

Ей това е нашата стратегия, пък да видим дали ще проработи! Ще попишат, ще попишат за корупцията и захванатата държава из международните издания, ама у нас тях кой ги чете?

В краен случай ще ги обявим за бухалки и ще им пуснем една книжка „Те откраднаха Европа“. Така ще ги изтипосаме, че сами няма да се познаят.

А това поне го можем.







Може да харесате

АНАЛИЗИ

Парите „за Украйна“ заплашват да сринат финансова пирамида САЩ Пред очите на целия свят САЩ изпълняват класическа схема за поробване на поредната колония Пари,...

СВЯТ

Телефонно обаждане до Путин даде основните отговори: Иран и Израел са на прага на голяма война Иран и Израел балансират на ръба на открита...

ВОЙНА

Скот Ритър гневно срещу отпуснатите пари от САЩ за Украйна и „клавиатурните военни“ на Запада Не им пука за смъртта на хората в Украйна...

СВЯТ

Медведев пожела гражданска война в „подлата империя на злото на XXI век – САЩ“ Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев заяви, че...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget