Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

КУЛТУРА

КАТАСТРОФА! След 3 мандата на ГЕРБ България зае първо място в света по неграмотност





Всеки десети българин, не може да чете и пише констатира международно изследване и всичко това на фона на бъдещето Европредседателство.

Само преди ден Цветан Цветанов се похвали, че резултатите от управлението на Герб вече са видими и с просто око и всичко това, което правят за образованието вече три мандата – дава своите резултати.

И според международната статистика, това наистина е така, вече сме първенци.

Цялата нация дружно трябва да Благодарим на Цветан Цветанов, Бойко Борисов и останалите ни държавници, че най – накрая успяха да ни класират в челните редици на много световни класации и ако не знаете България е първа от много време в:
– Най – голяма смъртност.
– Най – ниски доходи
– Най – корумпирани политици
– Най – лошо здравеопазване
– Най – малко свобода на словото

И сега с гордост заехме и поредното престижно първо място за необразовани хора.

„Благодарим Ви“, господа политици за начина по който управлявате България, но има още много класации, които все още не сме оглавили, но няма да ги пишем сега – оставяме ви сами да се сетите, все пак има още много българи, които се хранят всеки ден, все още не сме оглавили примерно класацията за най – малко хранещи се хора на планетата Земя.

Естествено надяваме се в следващите шест месеца, Вие да направите всичко възможно да застанем и в нея на първо място все пак всеки друг резултат за вас, а и за цялата българска нация ще се счита за провал.







Може да харесате

СКАНДАЛ

Президентът на САЩ Джо Байдън отново си позволи да се изкаже обидно по адрес на руския лидер Владимир Путин, като го нарече „касапин“. На...

СВЯТ

Капитанът на контейнерния кораб, който се блъска в моста, е украинец. Рухналият мост, блокиращ единствения корабен път за влизане и излизане от пристанището на...

СВЯТ

Терористична атака в Балтимор предизвиква глобална криза капитанът на контейнерния кораб, който се блъска в моста, е украинец. Рухналият мост, блокиращ единствения корабен път...

ПОЛИТИКА

Радев пред трудна дилема. Остана почти без избор и предупреди: Ще направя всичко възможно да не се стигне до конституционна криза! Българският президент Румен...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget