Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

БЛОГ

Аз съм единствен





Голямата манипулация – председателството! Високоинтелектуалните гербери – Борисов, Цветанов, чат пат и Гърневски, искат да ни внушат, че бленуваното председателство на Европейския съвет е велико тяхно завоювание.

Ядец! Никакъв!

Дори и служебно правителство да имаме, това е на ротационен принцип. Те използват, че 80 на сто от българите са политически дебили и лъжат: ах, ама как може, вот на недоверие, а сме председатели…Това е саботаж!

Че какво като сме председатели? Когато Белгия беше – нямаше правителство, когато Чехия беше – също, а когато беше Малта – свалиха президента!

А ние с нашият корав провинциален синдром – „какво ще кажат чужденците”, наричаме саботаж най-нормална парламентарна практика за вот на недоверие!

Защо ГЕРБ се страхува от него? Не че ще падне правителството, а защото в дебатите / а това е най-важното!!!/ ще им бъдат извадени посраните корупционни гащи!

Гледах преди два дни един дебилен министър на културата, който развеждаше арменчето в НДК и се фукаше – такава зала няма никъде в Европа, такива клозети – никъде няма в евросъюза, никъде, единствени…

Защо бе, кретени!

Нали сме най-бедната държава в ЕС? Защо се перчите с тези единствени в Европа съоръжения? Защото сте комплексари! А комплексиран е простакът! Трябваше от скромно, по-скромно – бедни сме, господа, това имаме!

Сега дебелогъзковците от Брюксел ще си рекат – абе, какво се оплакват, я вижте какъв лукс!

На тези чиновници хич не им пука за нас, ще си поживеят, ще гледат народни носии, ще гледат нестинари , ще лапат и – давай при следващите!

Защо Борисов не ги натовари в един специален влак, та да отпрашат от София до Варна, от Варна до Пловдив и пак до София! Знаете ли какво ще видят от влака: една изкормена, порутена, ограбена България , едни беззъби примати вълнясали и подивели от немотия! А не лукса в НДК!







Може да харесате

СКАНДАЛ

Кирил Петков категорично отрече слуховете, че е наркоман. В предаването „Евродикоф“ съпредседателят на ПП заяви, че никога през живота си не е употребявал наркотици...

ПОЛИТИКА

Добрата идея за непрекъснат парламентарен надзор над изпълнителната власт беше извратена от лоши политици Едва ли остана някой у нас, на когото да не...

ПОЛИТИКА

Борисов не е идиот, който както си седи на едно място и изведнъж почва да крещи срещу някой, в случая външния министър Посолството е...

СКАНДАЛ

Водени сме единствено от целта да продължим борбата със задкулисието, корупцията, паралелната държава и този начин на управление, който отнема жизнени ресурси от българския...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget