Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

БЪЛГАРИЯ

Унижи ги публично!





За да спаси себе си, техният главатар безцеремонно пожертва своите.

Унижи ги публично, не зачита чуждото мнение и достойнство, представите му за чест и мъжество не струват и пукнат грош!

Един бърз прочит по диагонала на позорния сюжет с мораториума за лекарствата и неговата истерична отмяна веднага носи информация и сведения за жалкото нравствено и морално състояние на управниците. За да спаси себе си, техният главатар безцеремонно пожертва своите. Унижи ги публично, като показа на целия свят, че не зачита чуждото мнение и достойнство, а представите му за чест и мъжество не струват и пукнат грош.
Не знам дали съратниците на Борисов разбраха на какви смръдливи яйца ги насади тоя, но сигурно сред тях има хора, които разбират и си дават сметка, че ги въвлякоха в една отвратителна схема. И сега сигурно се срамуват от себе си и собственото си овчедушие.Не си правя илюзии, че тия са мнозинство в редиците на ГЕРБ и коалиционните партньори на „партията“. Но колкото и да са малко, дано поне те да са разбрали истинската същност на шефа на тая сбирщина, която систематично унищожава държавата и народа.
Полезният ход на Борисов беше да накара Цветанов да признае грешката му и да се извини, а не да бърбори пред журналистите кой и какви дивиденти искал да извлече от скандала, проектиран и реализиран от ГЕРБ. Разбира се, това е в сферата на фантазиите и едва ли някой ден ще станем свидетели на нещо подобно.







Може да харесате

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget