Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

БЪЛГАРИЯ

Предлагат „лустрация“ на всички членували в чужди НПО, стипендианти, сектанти, обучавани в САЩ и пр.





(б.р.) Мен също ме спохождаха много странни американски „бизнесмени“!

Днес един бивш висш полицай сподели как през 90-те е вербуван днешният ни елит, обучен и подкупен в чужбина, и върнат тук да ни управлява. Текстът е по-долу, прочетете го. Покъртителен е.

Но по този повод, ми се зароди идеята за „лустрация“ на всички подобни субекти, които се намират из държавната йерархия. Т.е. да се забрани на всякакви хора, които са членували в американски и други западни НПО, получавали са стипендии, „обучавани“ са в САЩ и пр., на всичко такова, да му се забрани да заема държавни служби.

Вече е ясно, че всички такива секти, църкви, фондации и асоциации – те са агенти за прокарване на влияние и подкупване на елита.

Съответно – за да се оправим и да тръгнем на някъде, би било логично първо да ги лустрираме.

С отгледан на чужд хляб елит ще имаме всичко друго, но не и българска България.

*****
Текстът на ченгето Юлий Георгиев:

Да кажа и аз нещо като г-н Филчев. През 90-те години, спомням си, ни напъплиха разни секти и всякакви други американски и международни организации, дошли да ни помагат в демократизацията и смяната на системата.

Със сектите криво-ляво се справихме, макар и трудно. Тогавашните ми началници ми викаха – „Какво си се хванал с тези секти, няма ли с какво друго да се занимаваш“?

Тогава бях началник служба „Сигурност“ в СДВР. През 95-96г. вече имах административните лостове като директор на НСС и се позаинтересувахме с какво се занимават разните формации от типа на „Корпусът на мира“ и други подобни организации.

Надникнахме им в компютрите (съвсем недемократично и по тъмно време) и какво видяхме: за всеки окръжен и „околийски“ град те си правеха бази данни с профилите на най-надеждните умни и интелигентни млади хора между 20-30 години.

След това започнаха да ги канят на посещения в USA и други дестинации и така, и така, сега виждаме много от тях на водещи позиции и непрекъснато по телевизиите да ни обясняват живота и да ни говорят за хибридни войни.

Спомени, спомени…

Юлий Георгиев, Фейсбук







Може да харесате

ВОЙНА

Руските въоръжени сили атакуваха местоположението на френски наемници в Славянск. Това заяви Сергей Лебедев, координатор на Николаевското подразделение. Според военния, ударът е бил насочен...

ВОЙНА

Адът се отвори над Израел, американските сили прехванаха над 70 дрона и три балистични ракети В 23:00 на 13 април Иран изстреля първо дронове,...

ТЕМА

Изменението на климата може да отиде в неизследвана територия, ако температурите не паднат до края на годината. Това предупреди водещ учен пред Би Би...

ФОКУС

„Тогава доларът ще бъде по 45 рубли“: Индия предложи на Русия радикално решение В Индия една кола в руски пари струва 350 хиляди рубли....

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget