Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

БЪЛГАРИЯ

Президентшата клъвна Цветанов във фейсбук





Цветанов коментира по този начин изявлението на Радев, че управляващите са посегнали на надеждата на българина с решението за мораториум върху някои иновативни молекули за лечение на рак.

Малко след полунощ съпругата на президента Десислава Радева е клъвнала във фейсбук профила си шефа на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, заради твърдението му по Нова тв в събота сутринта, че президентът трябва да чете повече.

Президентшата ползва откъс от „Алиса в страната на чудесата“ за надеждата и клъвва Цветанов, пишейки, че наистина трябва да чете повече. Ето текста й:

ЛУДИЯ ШАПКАР: Ха-ха-ха, избягай от оковите на собствените си шаблони. Мислиш, че извън пределите на надеждата има само развалини? Всъщност само ако се лишиш от последната си надежда, ще можеш да станеш истински свободна. Нищо няма да те държи повече, ще ти е все едно и най-сетне ще получиш възможност да си съсредоточиш мислите върху това, което трябва да правиш, а не върху това какво ще стане сега. Затова, когато умира надеждата знай – всичко едва сега започва и постъпи по друг начин.

АЛИСА: Да постъпя по друг начин по отношение на кое?

ЛУДИЯ ШАПКАР: Няма значение. По отношение на каквото и да било… Към себе си например. Надеждата е следствие от навика — смъртоносна инерция да запазиш старото. Убий надеждата.

До скоро мислех, че истината те прави свободен, докато приятел не ме подсети за този текст. Истината е следствие. Убийството на надеждата е първоначалният акт.

Трябва да ги препрочитам тия книги, ей!!! Навикът е адски силен заглушител. Дори и на вътрешния ти гласец.

Президентшата е отправила и музикален поздрав с музика на норвежкия композитор Томас Бергерсен, продуцирана от неговата компания Two steps from Hell -„На две крачки от ада“, изпълнена от Sofia Session Orchestra.







Може да харесате

ТЕМА

Обявени са кодове за опасно време Иде драматичен обрат във времето! Порои, бури и ураганен вятър връхлитат до часове Кодовете за опасно време се...

ВОЙНА

Руските въоръжени сили атакуваха местоположението на френски наемници в Славянск. Това заяви Сергей Лебедев, координатор на Николаевското подразделение. Според военния, ударът е бил насочен...

ВОЙНА

Адът се отвори над Израел, американските сили прехванаха над 70 дрона и три балистични ракети В 23:00 на 13 април Иран изстреля първо дронове,...

ТЕМА

Изменението на климата може да отиде в неизследвана територия, ако температурите не паднат до края на годината. Това предупреди водещ учен пред Би Би...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget