Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

ЗДРАВЕ

Великата рецепта за зрение на най-добрия офталмолог до днес!





Филатов е най-великият офталмолог на всички времена до днешна дата!

Може някой да успее да го задмине, но това още не се е случило. Акад. Владимир Филатов е институция. Име, пред което благоговеят и от чиито трудове се учат офталмолозите и в наши дни.

На негово име е кръстена една от най-добрите очни клиники в света, а медицинското му наследство помага на милиони хора всеки ден. Акад. Филатов е не само очен лекар, но и хирург, помогнал на хиляди пациенти да подобрят зрението си.

Известен е именно с приноса си за подобрение и съхраняване на зрението, което среща все повече проблеми в наши дни. Малки деца вече имат диоптри и се налага да носят очила. Заради компютрите, смартфоните и различните технологии, в които се взират денонощно. Вместо да ритат топка навън като преди години.

Днес е още по-важно да се погрижим за доброто си зрение и да предотвратим загубата му. Точно това прави прочутата рецепта на Филатов, чиито ефект е доказан и потвърден отдавна. В цял свят.

Тази рецепта води до осезаемо подобрение на зрението само след нормалния й курс от един месец. А освен това категорично предотвратява следващо увреждане на зрението и очите ни. Горещо ви съветваме да я изпробвате, ако вече не сте.

За целта се взимат 500 гр. смлени орехи, 100 гр. сок от алое вера, 300 гр. истински и хубав пчелен мед, както и сока от четири лимона. Тези съставки се смесват и се разбъркват много хубаво, но задължително с дървена лъжица.

Получената микстура се съхранява в стъклен и добре затварящ се съд на сухо, тъмно и прохладно място. От нея се взима по една лъжица, но не веднъж, а три пъти всеки ден. Преди трите ни основни хранения.

Курсът на лечение, както вече обяснихме, трае точно един месец. После може да направите почивка от месец-два и ако желаете, да повторите курса. Ефектът ще е налице още след края на първия курс, но съставките в тази рецепта на Филатов са особено полезни не само за очите, а и за здравето като цяло.







Може да харесате

ПОЛИТИКА

Каквото искат да правят и Главчев, и Радев, разяри се водачът на ГЕРБ заради съпротивата срещу Даниел Митов Вбесен от съпротивата на президента Румен...

ТЕМА

Обявени са кодове за опасно време Иде драматичен обрат във времето! Порои, бури и ураганен вятър връхлитат до часове Кодовете за опасно време се...

ВОЙНА

Руските въоръжени сили атакуваха местоположението на френски наемници в Славянск. Това заяви Сергей Лебедев, координатор на Николаевското подразделение. Според военния, ударът е бил насочен...

ВОЙНА

Адът се отвори над Израел, американските сили прехванаха над 70 дрона и три балистични ракети В 23:00 на 13 април Иран изстреля първо дронове,...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget