Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

БЪЛГАРИЯ

Не омеква каменно сърце гербаджийско!

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae.




Стефан Данаилов попари депутатите и всички притихнаха от покъртителното му слово!

Пленарната зала се стаи, когато рамо на ветото на президента срещу мораториума върху нови терапии даде големият артист Стефан Данаилов, болен от няколко години. Навършилият 75 г. депутат дойде специално от къщи, за да излезе на трибуната, след като наблюдавал дебата по телевизията. Ламбо категорично се обяви за ветото на Румен Радев и апелира към депутатите да загърбят политиката и да постъпят човешки, предава Канал 3.

„Аз искам да заявя конфликт на интереси, защото ще подкрепя ветото на президента, аз съм онкоболен и затова заявявам конфликт на интереси“, започна социалистът. „Ако три-четири години съм в ремисия, аз не знам господ какво ще каже след месец. Вие ще кажете – ти имаш пари, ще си купиш. Аз имам, но тези, които нямат? Нямам начин да не сте загубили близки от тая гадна, мръсна, тежка болест“, попари всички Данаилов.

„Хайде да направим две групи и да се разходим из онкологията и хематологията. Големият процент са млади хора, които трябва да живеят, а не могат.

Не ме интересуват тези милиони, те не са отишли на вятъра, явно, но дайте да направим един жест. Аз се обръщам към вас като ваш приятел, като човек, който ви обича, дайте да постъпим най-човешки, страшни са тия мигове, когато чакаш да дойде лошото, или да дойде доброто, разчитам на вашия разум“, призова Ламбо.







Може да харесате

ТЕМА

Обявени са кодове за опасно време Иде драматичен обрат във времето! Порои, бури и ураганен вятър връхлитат до часове Кодовете за опасно време се...

СКАНДАЛ

Намерението на американските конгресмени да подложат на гласуване законопроект за военна помощ на Израел без подобни решения за Украйна е позор за САЩ. Това...

КОНСПИРАЦИЯ

Разследването потвърди и процесуално затвърди връзката между извършителите на терористичната атака в концертната зала „Крокус Сити Хол“ край Москва и украинските националисти. Това съобщи...

СЕНЗАЦИЯ

Най-старата централна банка в света, тази на Швеция опря до държавна помощ, за да не фалира Най-старата централна банка в света Riksbank, централната банка...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget