Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

БЪЛГАРИЯ

ПЛЕВНЕЛИЕВ БОРИ КОМУНИЗМА, КАТО СПИ С ДЪЩЕРЯТА НА ОФИЦЕР ОТ ДС!





Докато беше действаш президент, Плевнелиев го раздаваше американски ястреб и градеше имидж на най-непримирим борец срещу остатъците от комунизма и Държавна сигурност в родината ни. И кат същий шаман, при всяка своя публична изява клеймеше руската агресия срещу България.

Да обобщим: Цели 5 години Плевнелиев води люта битка с комунисти, агенти на ДС и представители на различни русофилски организации.

И в последното си интервю като президент за предаването „Панорама“ Плевнелиев не пропусна един от страшните си врагове. Той обяви, че през изминалите пет години срещу него воювали „всякакви мрежи и агенти на Държавна сигурност“.

Докато днес най-изненадващо „врагът“ се оказа не пред портите на страната ни, а в неговото легло?

Медиите с трепет разпространяват как Росен щял да предлага брак на синоптичката Деси. А какво излезе?

Борецът срещу ДС се тъкми да става роднина на офицер от ДС.

Да, правилно прочетохте: Бащата на Деси Банова е офицерът от Второ главно управление на бившата Държавна сигурност Михаил Банов.

И сега идва въпросът: Ще воюва ли г-н Плевнелиев с бъдещия си тъст?

Или пък офицерът от ДС Михаил Банов ще превъзпита зет си?

Или нещо друго?







Може да харесате

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget