Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

СВЯТ

Сега ще видите какво значи намеса





Путин обяви кандидатурата си. Настана моментът, който в Съединените щати очакваха, за да покажат на Русия какво значи да се месиш в чужди президентски избори.

От днес американската машина за манипулации, инсинуации, лъжи и клевети ще може да се пусне на пълни обороти. Ако не успее да предотврати, тя трябва поне да опорочи преизбирането на руския президент.

Всъщност, цялата гръмогласна операция около т.нар. подкрепа на Путин за Тръмп съвсем не беше да се раздаде справедливост или Хилари да може да оспорва поражението си. Целта беше да се подготви почвата за подготвяната американска намеса в предстоящите руски избори. Те ни се бъркаха, ще видят сега какво значи бъркане – това е лайтмотивът зад няколкомесечната оглушителна кампания за руско вмешателство в американския вот. Не случайно шумът стихна така внезапно, както и започна. Изпълни си задачата, подготви общественото мнение и вече няма нужда от него.

Малцина знаят дали и в каква степен руснаците са се опитали да повлияят на изборите в САЩ. Моето мнение е, че ако са могли, надали биха стояли с ръце в джобовете. Американците да не са света вода ненапита. Горбачов да не би да не беше техен човек ? Не скача ли Клинтън на Червения площад, само за да привлече към Елцин още от гласовете на тези, които тогава вярваха в чистотата на руско-американската дружба ?

Нравите обаче се менят с времената. Сега е различно. Между Русия при Путин и Русия при Елцин има огромна разлика. В оценките на руснаците – също. Американското момиче Ксения Собчак има шансове, сравними с тези на Кире Либерало у нас. Жириновски и Зюганов ще имат проценти, но то ще е колкото да направят палитрата да изглежда многоцветна.Победителят през март е предизвестен. И ако ние не можем да кажем на американците да се бъркат или не и как да го правят, трябва да предупредим нашите да не се заиграват в чужди игри, а да гледат на президентските избори в Русия през призмата първо на националните интереси и да реагират в съответствие с тях.







Може да харесате

СВЯТ

Следственият комитет на Русия: Има доказателства, че терористите от „Крокус“ са получили големи суми пари от Украйна След работа със задържаните терористи, извършили нападението...

СКАНДАЛ

Президентът на САЩ Джо Байдън отново си позволи да се изкаже обидно по адрес на руския лидер Владимир Путин, като го нарече „касапин“. На...

СВЯТ

Капитанът на контейнерния кораб, който се блъска в моста, е украинец. Рухналият мост, блокиращ единствения корабен път за влизане и излизане от пристанището на...

СВЯТ

Терористична атака в Балтимор предизвиква глобална криза капитанът на контейнерния кораб, който се блъска в моста, е украинец. Рухналият мост, блокиращ единствения корабен път...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget