Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

БЪЛГАРИЯ

Поразяващата уста и венцеславещите лакеи!





Устатата депутатка от Деси Атанасова и бивша здравна министърка се славела като модната икона в парламента, даже в цялата българска политика!

Тази суперважна новина кацна на челно място в сектор „Политика“ в сайта ПИК. Точно когато България се тресе от напрежение, бюджетът отива на съд, араби продават лекарствата ни в чужбина, хората се давят в наводнения и умират в свлачища, медията на най-мастития депутат от ДПС реши да ни захрани с „топла“ новина от житието на уж протвиничката си от ГЕРБ.

Фината дама е разкривала неведнъж, че тайната й да е най-стилната от всички не се крие в скъпите тоалети, а в добре подбраните цветове и кройки на дрехите й, които отлично пасват на фигурата и излъчването й, пише вдъхновено неизвестен журналист. И издава, че точно заради добрия си вкус Атанасова неусетно се превърнала в моден гуру за колежките нямала време дъх да си поеме заради таланта си да се облича като изящна французойка. /Е, чак пък толкова…Дали писачът не се е изчервил от неудобство при тези редове? Едва ли, защото продължава:

„Деси е прекалено възпитана и съвестна и затова дамите й се качват на главата. Вече всички в парламента и даже извън него я преследват и й искат модни съвети. Питат я откъде си купува дрехите, искат да ги свърже с шивача си и да ги препоръча. Атанасова замисляла засега на шега да издаде моден бюлетин за правилата за обличане, който щял да се харчи като топъл хляб и щял да й спести време да обяснява поотделно на всяка своя фенка тънкостите на модата”, пише още изданието, позовавайки се на източници от Народното събрание в стил „Иди ги търси“.

За съвети я търсели не само колежките й от ГЕРБ, а и от останалите парламентарни групи, та даже журналистки. /А, стига бе!/ „Една щеше да жени сина си и над половин час обсъждаше с Деси как да се облекат тя и дъщеря й за тържеството, като дори я помолила да я придружи до шивачката”, завършва пасквилът.

Първо: Не можем да разберем какво търси подобна новина в сектор политика, когато тя е по-скоро за раздел жълтурчета.

Второ: От цялата словесна мазна хвалба се натрапва един единствен логичен извод – ДеситУ само си губи времето в парламента, вместо да отвори модна къща, да направи собствена дизайнерска марка и да гребе пари с шепи, конкурирайки „Шанел“, „Пако Рабан“, „Долче и Габана“ и всичките останали заедно.

Трето: Някой е взел доста парички да напише всичките тези глупости.

Но понеже и нас ни обхвана полета на фантазията, вдъхновени от писанията за Деса, решихме да дадем още свежи предложения. Половината ни политици просто погубват таланта си в парламента. Лилито Павлова например може да дава съвети за чанти – кой откъде да си купи и за колко пари. Цецка Цачева може да издаде наръчник „Как да обядваме за 1700 лева“, или песнопойка с „Цъфнал ГЕРБ“. Цвета Караянчева е напълно способна да се изхранва с уроци по ораторско майсторство и най-вече епитети, като средство за изискан израз.

Валери Симеонов пък цял университет може да отвори за строеж на мотели и хотели, за откриване на тоалетни и лекции по курортна тишина.

А Бойко Борисов? О! Не можем да изброим всичко. Спортна академия – /нали е професор/ с дисциплини футбол, тенис и художествена гимнастика раздел „бухалки“ и „танц със саби“, училище за саниране и строеж на магистрали с пренасочване на средства към офшорки, уроци по дълго говорене, без да кажеш нищо, книга „Как да задминем Тато“ и още и още…

Да ги пита човек с такива таланти защо са тръгнали да се главоболят с оправянето на България, вместо да оправят себе си.

Впрочем второто те много добре го могат.

Уви!…







Може да харесате

ВОЙНА

Руските въоръжени сили атакуваха местоположението на френски наемници в Славянск. Това заяви Сергей Лебедев, координатор на Николаевското подразделение. Според военния, ударът е бил насочен...

ВОЙНА

Адът се отвори над Израел, американските сили прехванаха над 70 дрона и три балистични ракети В 23:00 на 13 април Иран изстреля първо дронове,...

ТЕМА

Изменението на климата може да отиде в неизследвана територия, ако температурите не паднат до края на годината. Това предупреди водещ учен пред Би Би...

ФОКУС

„Тогава доларът ще бъде по 45 рубли“: Индия предложи на Русия радикално решение В Индия една кола в руски пари струва 350 хиляди рубли....

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget