На запад се сблъскаха с реалноста

Вестник ЗОРА - Интересните новини на едно място!


 

На запад се сблъскаха с реалноста


•  Доскоро повечето европейски правителства избягваха да се изправят пред реалността и истинската природа на ислямския тероризъм.
•  Като удар от парен влак им дойде на запад истината от реалния живот!

Обикновено отговорът на правителството след всяка терористична атака беше да бъдат успокоени мюсюлманските избиратели, като се възползва от факта, че е ударът е вдъхновен от ислямските фанатици и многократно да се повтаря мантрата, че "ислямът е религия на мира".

 

Въпреки че всички религии включват както мирни, така и агресивни компоненти, опитът да се изобразят доминиращите характеристики на исляма днес като мирни е просто отричане. Докато повечето мюсюлмани, които живеят извън контролираните от исляма държави, са съобразяващи се със закона граждани, значителна част от тях подкрепят терористичната кауза и само една шепа от тях промълвят по нещо, за да осъдят и се дистанцират от радикалите. Истински умерените мюсюлмани се нуждаят от голяма смелост, тъй като те не се третират само като парии, а често са изправени пред отмъщения с насилие от своите роднини.

В продължение на много години мюсюлманите в Европа са живели в самоуправляващи се гета, където в много случаи те са се превърнали в закон за себе си и полицията се страхува да се намеси. Преди масовата миграция всички усилия за интегрирането им се провалиха. Наистина, голяма част от местните мюсюлмански терористи бяха раждания от второ поколение, радикализирани от местните имами, макар много от тях да не бяха обеднели, бяха образовани и имаха достойни работни места.

Проблемът ескалира, когато германският канцлер Ангела Меркел с действие, което мнозина преценяват като символично изкупление, показващо разкаянието на Германия за Холокоста, осигури убежище и практически неограничен достъп на милиони сирийски и северноафрикански бежанци. Това предизвика ответна реакция, защото голяма част от тях бяха по-радикални, антидемократични и антисемитски от съществуващите мюсюлмански общности. Освен това тези, които бяха отхвърлени, в повечето случаи не бяха депортирани, което насърчи ислямистите и икономическите мигранти да достигат все по-голям брой хора. Много хора с терористични досиета действат свободно.

Например Абделбаки Есати, който е организирал атаките в Барселона и околностите, преди това е бил осъден за тероризъм и търговия с наркотици. И все пак заповедта за експулсирането му е била отхвърлена от съдия през 2015 г. и той свободно е следвал терористичните си цели.

Не само растящият наплив на мюсюлманите към Европа, но и техният прираст е значително по-висок от от този на населението на приемащата държава и заплашват да променят демографията на Европа.

Сега, когато „Ислямска държава“ (ИД) е почти победена, ситуацията вероятно ще се влоши още повече. От организацията може да се очаква да увеличи усилията си да изпрати голям брой свои способни да убиват последователи, първоначално като спящи клетки, да чакат заповеди за извършване на терористични актове в западните градове.

Освен че страдат от терористични инциденти, много западноевропейци са шокирани от степента, в която тяхното качество на живот е подрито от тези бежанци. Придружени с насилие престъпления, изнасилвания и кражби изобилстват, особено в Германия, Франция, страните от Бенелюкс и Великобритания. И все пак се полагат всички усилия, за да се подценява фактът, че тази престъпна вълна произтича от "бежанците" и се упражнява натиск, за да се предотврати публичното обсъждане на проблема.

Всеки, който критикува практиките в ислямските държави, независимо дали става дума за потисничеството по отношение на жените, екзекуцията на хомосексуалисти, убиването с камъни на прелюбодейци, убийствата на честта, детските бракове или гениталното осакатяване на жени незабавно ще бъде обвинен в ислямофобия. Същото важи и за онези, които осъждат поведението на местните мюсюлмани.

Крайната левица, която твърди, че защитава правата на човека, но която парадоксално се е съюзявала с ислямистите, отказва да признае и осъди техните варварски практики.

Мюсюлманите в Европа сега представляват огромна сила и са станали политически влиятелни в много ключови електорати, като оказват натиск върху своите представители да насърчават техните интереси и често насърчават закона за шариата.

Излишно е да се каже, че засилващата се епидемия от тероризъм накара европейците и Западът най-накрая да се противопоставят на факта, че те сега са на предната линия, изправени пред варварското ислямско войнство. Досега те критикуваха Израел, че се е защитавал и се подмазваха на терористичните лидери като президента на Палестинската автономия Махмуд Абас и на иранския президент Хасан Рухани, дори посрещаха с овации първия от тях в ООН.

Вече може да става ясно, че като европейци те също трябва да се борят, за да запазят цивилизацията, която са откърмили, и че Израел е оправдан за своята самоотбрана. Всъщност вълната от тероризъм, която понастоящем прониква в Европа, е продължение на палестинския тероризъм срещу Израел, подценяван от повечето европейци и наричан "съпротива". Сега те започват да осъзнават, че заплахата от войнстващия ислямски фундаментализъм е много по-голяма за техния начин на живот и дори тяхното оцеляване, отколкото други източници на напрежение като Русия, чиито териториални амбиции не могат да се сравняват с ислямския екстремизъм, търсещ глобално господство и заплашващ да подкопае човечеството.

Но за да отблъсне Европа наплива, тя трябва да осъществи големи стратегически промени.

Първо, заплахата трябва да бъде разпозната и врагът да бъде идентифициран. Обсебеността от приоритизирането на мултикултурализма по отношение на сигурността и самобичуването на европейците, разтревожени от колониалното им минало, трябва да престанат. Нелепите обвинения за ислямофобия от местните мюсюлмани и заблуждаващата левица трябва да бъдат отхвърлени.

Второ, трябва да има драстичен преглед на миграционните политики, за да се предотврати навлизането на мюсюлмани, които дори са заподозрени, че симпатизират на радикалните ислямисти. Това ще бъде осъждано като дискриминационно, но целите на многообразието и либерализма трябва да се разглеждат като второстепенни за проблемите на сигурността, които винаги трябва да бъдат приоритет. Същата обосновка се отнася до расовото профилиране. В края на краищата, ако хората с червени коси бяха идентифицирани като преобладаващи сред терористите, би ли се противопоставил някой да бъдат профилирани? Същото важи и за мюсюлманите.

Трето, джамиите и ислямските училища трябва да бъдат плътно наблюдавани. Всеки имам или преподавател, проповядващ екстремизъм или радикализиране на младите мюсюлмани, трябва незабавно да бъде арестуван и депортиран или вкаран в затвора. Трябва да се отбележи, че много терористи от така наречените "списъци за наблюдение" не са били възпрепятствани от извършването на терористични актове.

Полицията трябва да разбие контрола на радикалите над ислямските гета, дори ако това изисква военна помощ. Демонстрациите, насърчаващи екстремизма или тероризма, трябва да бъдат забранени, дори и да бъдат компрометирани гражданските свободи. Когато разпознават заплахата и осъзнаят, че проблемът е да бъде защитен животът на невинни цивилни, повечето хора ще подкрепят подобно действие.

Четвърто, трябва да се започне голяма образователна кампания, която да осветли всички граждани за заплахата, пред която са изправени, и да обясни причината, поради която граждански свободи може да се наложи да бъдат компрометирани, какъвто беше случаят в Англия през Втората световна война, за да се справят ефективно с опасността и да бъдат спасени животи.

Пето, трябва да се положат всички усилия за интегриране на съществуващите мюсюлмански общности в основното общество.

Дискриминацията срещу мюсюлманите, които спазват закона, трябва да бъде безмилостно изкоренена, а умерените трябва да бъдат насърчавани и обезпечени с максимална подкрепа. За разлика от тях, радикалите като тези, които подкрепят „Мюсюлманското братство“ или други екстремистки ислямски групи, трябва да се считат за парии.

Мнозина ще се отдръпнат с ужас от тези предложения и ще твърдят, че това ще доведе до подкопаване на демокрацията и насърчаване на фашизма. Трябва да им се напомни, че сме ангажирани с глобална война с могъщи религиозни фанатици, подхранвани от култура на смъртта, които са решени да наложат воля, без колебание използващи тероризма, за да постигнат своите цели.

Съществуват някои паралели между настоящата ситуация и смъртта на Ваймарската република в Германия и историческото изкачване на Хитлер на власт. Лидерите на Ваймар не оценяваха, че когато демокрацията е под обсада, тя не може да се бие с безскрупулни тоталитарни сили с ръкавици. Европейците трябва да се учат от историята и да бъдат подготвени да действат решително в тази решаваща борба за защита на юдео-християнската култура, на която се основава тяхната цивилизация.Напишете вашите отзиви и мнения в нашата страница във Фейсбук ... @VestnikZora
- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник ZORA NEWS

***************************

***************************

***************************

***************************
Deep BLUE - Резервирай сега - 0888 369 884; E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************


***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************