Не правете тези неща през зимата!

Вестник ЗОРА - Интересните новини на едно място!


 

Не правете тези неща през зимата!


Все още не си отива сезонът на топлия билков чай, вълнените шалове и капките за нос. За съжаление, малко са щастливците, които успяват да го преживеят без нито една лека настинка. Изненадващо е колко много си вредим в стремежа си да предпазим тялото си от болести. Много от нас пият чай точно преди да излязат, или пък си носят практична манерка със спиртно съдържание, за да се стоплят. Това са малка част от лошите навици, които не само няма да ви помогнат да се стоплите, а и могат да нарушат защитния ви механизъм.

Използването на капки за нос преди излизане
- Студеното време стеснява носните пътища. Използването на капки за нос не само няма да ви помогне, а ще затрудни дейността на носната лигавица. Затова преди излизане използвайте само носни кърпички.

Дишането през устата, когато сте навън
- Когато вдишвате през устата, въздухът няма как да се затопли и това може да доведе до възпаление на гърлото.

Покриването на носа с шал
- В студеното време малките капчици във вид на пара, които издишваме, могат да залепнат по повърхността на шала и да замръзнат. Впоследствие вдишаният въздух през “заледения” плат ще бъде по-студен, отколкото ако не сте покрили носа си.

Използването на хидратиращ крем преди излизане
- 30-40 минути са необходими след нанасяне, за да попие добре. Едновременно с това водата върху кожата започва да се изпарява. В студени метеорологични условия това може да се окаже изключително вредно за кожата.

Тичането
- Когато се прибирате от работа и усещате, че измръзвате, вместо да тичате, влезте в кафе или магазин поне за няколко минути, за да се стоплите.

Носенето на тесни дрехи и обувки
- Доказано е, че с тях няма да ви е по-топло, дори напротив. Ако облечете по-широки дрехи, топлият въздух между платовете ще топли тялото ви.

Консумирането на топли напитки 30 минути преди излизане

- Топлият чай подобрява кръвообращението и засилва защитния механизъм на организма. Но също така и разширява кръвоносните съдове. Затова, когато излезете, ще ви бъде по-трудно да поддържате телесната си температура.

Гладуването
- За да поддържаме телесната си температура, се нуждаем от енергия. Затова е необходимо да се храним редовно.

Консумирането на алкохол
Алкохолните напитки ще ви стоплят не повече от 30-40 минути. След това тялото ви ще започне да изстива много бързо.
- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник ZORA NEWS

***************************
Deep BLUE - Резервирай сега - 0888 369 884
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************


***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************