САЩ обкръжават Русия с пояс от военно-биологически лаборатории

Вестник ЗОРА - Интересните новини на едно място!


 

САЩ обкръжават Русия с пояс от военно-биологически лаборатории


Бившият главен санитарен лекар на Русия счита, че Пантагона е неискрен за “мирните изследвания” на биоматериалите на нашите граждани.

“Изборът на руснаците за събиране на биологически материал за нуждите на САЩ не е бил преднамерен, работата е свързана с изучаването на опорно-двигателния апарат” - за това разказа във Вашигтон представител на учебното авиационно командване на ВВС на САЩ. Съгласно договора, публикуван на сайта на държавното закупуване на САЩ Federal Business Opportunity, “военно-въздушното ведомство е заинтересувано от закупуването на 12 образеца на РНК и 27 образеца на синовинална мембрана, изработваща необходимата течност за фукционирането на ставите”

- Оправданията на Пентагона – това са красиви приказки, които можем да отнесем само към непохватната легенда на истинските намерения, - заяви пред “Комсомолска правда” бившият главен санитарен лекар на страната, академик от РАМН (Руската академия на медицинските науки), депутатът от Държавната Дума Генадий Онишченко. - Е, към тази басня може да се добави още, че всичко това е за изучаването на минно-взривните травми. И ето ви “обаза на благодетеля”, който мисли за нещастните жертви на това ужасно оръжие. Нали така?

- Излиза, че е така…

- Разбира се, ако представителя на Пентагона би излижил истинските намерения, вече би бил арестуван за разгласяване на държавна тайна. Разбираемо е, че тези неща се правят за укрепване, безусловно, на настъпателния потенциал на армията на САЩ. Истинските намерения можем да разбреме след 50 години, когато ще изтече срока на секретността на дадената военна разработка.

- И сега какво?

- Ясно е, че друг отговор не можеше да се очаква от американците. Истината е, че всичко това засяга нас. Нашата страна. Нашите отделни етнически групи, които я населяват. И всичко това е част от многоцелевата програма на САЩ…

- Каква - каква?

- Ясно е каква. Първо около нас е НАТО, което вече седи на земите, до неотдавна част от нашата страна. Имам предвид Прибалтика. Сега ще натикат НАТО и в Украйна. И второ, което е по-сериозно, - НАТО създава пояс от военно биологически обекти около нашата страна, които изцяло са подчинени на интересите на Пентагона и са абсолютно девствени по отношение на финансирането. Всяка американска рубла (долар – бел.пр.) , която отива за разработването на тази програма е изцяло от бюджета на Министеството на отбраната на САЩ.

– И ето, че американските военни изнасят биоматериал от Русия в своите лаборатории.

- Днес в действителност даже не им е необходимо да изнасят материал от нашата страна. В Русия има достатъчно лаборатории, афилирани (асоциирани – бел.пр.) в САЩ, въпреки, че те отричат да имат връзка с Пентагона. Но това никой никога не афишира. Те просто могат да направят тези анализи и тук и да предадат данните по електронната поща. Изобщо даже не трябва да се занимават с изнасяне.

Другата страна на въпроса е, че западните компании извършват клинически изпитания на нови лекарства в нашата страна.. От гледна точка на законността – тук няма никакви претенции. А като се има предвид, че ние разпаднахме нашата фармакология, това даже ни е изгодно. Но тук има и второ дъно. Западът има неограничен достъп до цялата тази информация, която е интересна на военните от САЩ и НАТО.

– В Думата започнаха да обсъждат законопроект по всичките тези биологически изтичания [на информация] – това ваша работа ли е?

- Това е пръчение на президента.

- Той сега ли даде поръчение?

- Беше отдавна.

- И сега се размърдаха, защото Путин атрукулира темата?

- Слушай, сложен закон е. Хората от правителството трябва да внесат този законопроект през декември. Но съдейки по всичко, това няма да стане. Документът, който видях даже не се доближава до състоянието на готов проект…

- Тогава кога?

- Не зная. Аз не съм гадателка – не мога да гадая нито на ръка, нито по останките от храна.

(рус. ез.)

- А по этому закону на сколько могут посадить расхитителей наших биоматериалов?


- В этом законе про посадки ничего нет. Это же не Уголовный кодекс...

- И вот еще - ведь тысячи людей у нас лечатся за границей. Они теперь должны осторожничать? Вдруг у них биоматериал там украдут?

- Пусть лечатся. На здоровье.

МЕЖДУ ТЕМ

Почему американцы использовали именно русские биоматериалы

После заявления Владимира Путина о том, что американцы собирают в России биоматериалы, появилось множество версий происходящего. В том числе о том, что США (и в частности, Пентагон) могут заниматься секретными

разработками биологического оружия. Мы сделали трезвый анализ того, как на самом деле происходят подобные исследования, а главное - почему американцев заинтересовали именно российские образцы. Спойлер и повод для национальной гордости: русские реже болеют артритом. (подробности)

КСТАТИ

Эксперт о сборе российского генетического материала американцами: Расшифровка кода нашей ДНК может привести к созданию биологического оружия

В понедельник на заседании Совета по развитию гражданского общества и правам человека президент Владимир Путин неожиданно заявил, что американцы собирают на просторах России «биологический материал» (образцы тканей, клеток). Для каких целей — подумать страшно. (подробности)
- - -
Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук" на ГРУПА - БЪЛГАРСКИ ПЕЧАТ!
Напиши своето мнение, коментар, качи снимка!

- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник ZORA NEWS

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************
Deep BLUE - Резервирай сега - 0888 369 884
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

***************************


***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************