Френска бабичка го заби в земята!!!???

Вестник ЗОРА - Интересните новини на едно място!


 

Френска бабичка го заби в земята!!!???


•  "За всички комплексари, които се задавиха да наричат Макрон баба.
•  Молете се като "баба" ви Макрон да остареете! Така, че да си лягате вечер до 39 годишен симпатяга, който работи президент на Франция.
Амин. Дай Боже!
•  АЗ Я ХАРЕСВАМ!!! СТЪРЧИ НЕ СТЪРЧИ. ПО Е ХУБАВА ОТ МАКРОНКАТА!!!!

...
Деса Радева е висока, едра, с широки рамене и рокля без ръкав, беше абсурдна за нея, както и къдравият завършек на роклята. Обувките като цвят, ок, но отворени ...за да виждаме петичките и ....С тези високи токове , освен че стърчеше нелепо над всички, което е недопустимо, тя стърчеше и над Радев, а и беше адски некомфортно за обиколките им в бот.градина. С две думи , трябваше ли Десислава непременно да копира роклята на Мелани , без да се съобразява със собствената си визия, или просто играта на първа дама заслепява?
...Преди да коментира човек трябва най-напред да се види в огледалото той на какво прилича и тогава да плюе злъч и злоба. Всеки си има своя чар и красота. Всички ако са еднакви няма да е интересен света и няма да има кой да коментира със злоба и омраза. Погледнете и другите дами как ходят да не би да са перфектни.
...
В случая е по- важно не да си хабим приказките за обущетата или рокличката на Деси, а това, че г-н Макрон иска да прецака българските шофьори! Затова и ни забатачват в девета глуха да спорим за некакви чепици, които каквото и да си приказваме са грозни и неподходящи. Това обаче има единствено значение само за визията на президента, която и без това е под нулата. Важното сега е Боко и Радко да не се нагъзят и да оставят без работа нашите сънародници. Това е важното!
...
Злоба, невежество и коварство, това са нишите чувства , които завладяха хората в България, а всички иначе искаме добро за родината ни!?
...
Народът много се е опростачил и фокуса им не е там където трябва!
...Много точно написано. Всички познавачи станаха,ей! Хубаво си беше облечена жената. Тези дето злословят да й дишат праха. Цялата работа е по-малко да говорим за поредното "подлагане".
Много злоба и завист се е насъбрала в хората.
...
На мен ми направи впечатление, че журналистите от различните медии най-много коментираха какво е, облеклото на Президентшите, отколкото същността от посещението на Френският Президент?! В този случаи, журналистите, към коя кал ще ги причислим?
...
За ваше сведение госпожата не е на издръжка на б. данъкоплатец,има си мъж,който работи и има заплата,друго ,няма институция „Първа дама”от нея не се изисква никаква дейност,освен по протокол да придружава президента!Прочетете Конституцията най-после,с това невежество българско ни заличават държавата и нас!Напишете вашите отзиви и мнения в нашата страница във Фейсбук ... @VestnikZora
- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник ZORA NEWS

***************************

***************************

***************************

***************************
Deep BLUE - Резервирай сега - 0888 369 884; E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************


***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************