Дебелото Лиле изпаднало в депресия

Вестник ЗОРА - Интересните новини на едно място!


 

Дебелото Лиле изпаднало в депресия


Лиляна Павлова е изпаднала в  депресия, издадоха нейни съпартийци. Дамата,  която след асфалта,  ще отговоря за председателството ни на ЕС, още не може да се съвземе от удара, който понесе заради любимите си чанти.

Той обаче не беше само по чантите, а и по самочувствието й. Снимките, които показваха аксесоарите, неволно улавяха и тялото на притежателката им, а народът, който по принцип първо си избира управниците, а после започва да ги мрази, изля „чувствата“ си върху фигурата на Лилито, вместо към марковите изделия с вид на пазарски торби.

Като последен удар се появи и снимката на Павлова по време на клетвата на правителството. Незнайно защо тя беше избрала зелена сатенена риза, която блестеше като светофар и така се открояваше като паун на фона на делово облечените си колежки. От кой цирк я взе назаем? От кой бутик и за колко хиляди евро цъфна в този папагалски цвят – заваляха коментари в нета.

В политиката си има правила и не можеш да се избараш в ярки цветове и къса поличка на официално мероприятие, всъщност най-официалното  – клетвата пред народа. Стайлингът изисква приглушена тоналност и костюми с модерна, но делова кройка, без значение колко струват. За предпочитане е да не са равни на един километър асфалт.

„Аз мога да понеса всичко, но когато виждам, че даже детето ми  също страда и ме гледа накриво заради критиките,  ми е адски неприятно. Не мога да разбера защо ме нападат медиите и в социалните мрежи. Никой не си избира фигурата”, тръшкала се  Павлова пред свои приятелки в ГЕРБ.

В интерес на истината, нито една медия не е писала за фигурата на Бойковото Лили. Самата бивша регионална министърка си избра сигналнозелената блузка и я облече върху фигурата си, а чантите няма как да бъдат снимани отделно, затова също бяха в ръката й, за да не излезе, че журналистите си измислят. Това, че народът е забелязал и коментирал друго,  е проблем на самите коментиращи. А те пък не търпят охранени и безволеви управници, защото не е въпрос на фигура, а на елементарна дисциплина и диета. Все пак представят България, а не клиниката на д-р Емилова.

Колкото до чантите, ами свиквайте, драги сънародници.

Павлова не е единствената, която държи в ръката си скъпоценното бижу.

Ако се вгледате в дамите на управленски постове, ще излезе, че те са взели доживотни кредити, за да си купят…чанти. Защото заплата им не покрива и една.

Например Мая Манолова  не спира да демонстрира  стилни облекла, които не са много скъпи, но пък поръчвани с вкус. Тя също имала тиха страст към чантите и притежавала цяла колекция. За всеки тоалет – различна.  Омбудсманът  държала колекция си от аксесоари и обувки в отделен гардероб, а любимата й марка била „Фурла“.

Манолова била редовна клиентка на бутика  на италианския бранд на булевард „Витоша“ в София. А там чантите се продават от 500 лева – най-евтината и стигат до два бона.

По същата марка  си падала и депутатката от ГЕРБ Милена Дамянова. Засега тя имала само два модела, но зя всеки броила  по 2000 лева. Тя е депутат отново и смята да увеличи колекцията си.

Министър  Николина Ангелкова и съпартийката й Даниела Дариткова също били сред вип клиентките във „Фурла“, Ангелкова купувала модели в тъмни цветове, а д-р Дариткова си падала по по-кокетните и пъстри моди.

Десислава Атанасова се отбивала редовно в италианския бутик, но прескачала и при френската конкуренция, защото смятала, че й отива повече френския шик. Ако се сбори с останалите си колежки за първото място по  скъпи аксесоари, със сигурност ще го спечели, говорят в парламента.

Далеч зад нея се нареждат  депутатката от ГЕРБ Галя Георгиева, която притежава чанта „Карън Милън“ , бившата шефка на енергетиката Теменужка Петкова, която се перчи със „Селин“ за три бона и съпартийката й  Стефани Михайлова, която ходи на работа с три пъти по-евтино  куфарче на „Майкъл Корс“.

Парламентът се е превърнал в панаир на суетата, а народът определено се дразни. И няма как да превиваш гръб за 430 лева на месец и да гледаш как тези, които си избрал да те управляват, тотално са се самозабравили и единственото, което ги интересува е какво костюмче да облекат, коя модна марка да надянат върху снагите си и обувките на кой дизайнер ще отиват на коланчето им от 1000 лева и чантичката от 3000.

Чантите на дамите във властта се превърнаха в парад на самозабравата, жаждата за слава и нахалството!

Откъде пари – няма да питаме!


Напишете вашите отзиви и мнения в нашата страница във Фейсбук ... @VestnikZora
- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник ZORA NEWS

***************************

***************************

***************************

***************************
Deep BLUE - Резервирай сега - 0888 369 884; E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************


***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************