Неспирните опити на западните варвари да завоюват изтока!

Вестник ЗОРА - Интересните новини на едно място!


 

Неспирните опити на западните варвари да завоюват изтока!


•  Началото на войната на западната цивилизация с руската се губи в дълбините на историята. Войните са се водели под общото ръководство на Римокатолическата църква. Властта на Римския папа е била почти абсолютна, папата можел да сваля от престола който и да е крал. Именно под знамето на папата Западът води войните срещу Русия.
•  Запада налага санкции на Русия от над 120 години, така, че нищо ново под слънцето!

Но... хан Батий и обединените руски княжества разбиват войските на кръстоносците. След което Римският папа губи властта си над кралете; иначе казано – над светската власт на западната цивилизация.

По-нататък войната срещу Русия обединява различни европейски крале и херцози. Швеция, например, след поражението си от Русия, още не може да се примири. Против Русия Европа бе обединена от Наполеон, но оттогава Франция никога не успява да обедини Европа.

Първата световна война (под знамето на германците) и Втората световна война на обединена Европа срещу Русия завършват така, че Европа се превръща във васал на САЩ.

След това Съединените щати обединяват западната цивилизация срещу руската цивилизация и войната продължи. Продължава и сега. Но светът вече е друг, цената на загубилия битката е твърде висока; цивилизацията, загубила битката, загуби статута си на цивилизация от световно значение. Което е неприемливо и представлява пирова победа в тази война между цивилизациите.

За разлика от Русия, Съединените щати са завоевател, който не може да отстъпи; а това е равносилно на поражение. Да припомним ли пост-виетнамския синдром?

Те не могат да изоставят и военните си бази по света; това отново е поражение. Нямат достатъчно пари за поддръжка на военните си бази, за разработката на най-нови видове оръжия и за модернизация на въоръжените си сили.

САЩ практически са в банкрут; и финансовите проблеми на САЩ стават проблеми и на тези, на които САЩ са длъжници. Изходът на коя да е страна от доларовата зона неизбежно води до поражението на САЩ; затова трябваше да бъде обесен Саддам и зверски убит Кадафи.

Сега, от доларовата зона искат да излязат страните от БРИКС. Затова срещу тях се води война без правила, така наречената хибридна война.

Днес САЩ водят хибридна, или по-точно, война без правила срещу целия свят, включително и срещу европейските страни, губейки съдружници, съюзници и приятели. Загубата на съдружници, съюзници и приятели, както и влошаване на вътрешното противопоставяне в самите Съединени щати, – а всичко това е следствие от хибридната война срещу Русия, – води до ежедневно нарастване на проблемите на САЩ.

Ние също имаме нарастващи проблеми. Но в противопоставянето ще спечели този, чийто народ е по-устойчив, защото победата ще бъде наша.Напишете вашите отзиви и мнения в нашата страница във Фейсбук ... @VestnikZora
- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник ZORA NEWS

***************************

***************************

***************************

***************************
Deep BLUE - Резервирай сега - 0888 369 884; E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************


***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************