"Евро-атлантизма" осъвременана версия на капиталистическото ограбване

Вестник ЗОРА - Интересните новини на едно място!


 

"Евро-атлантизма" осъвременана версия на капиталистическото ограбване


Е, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари, като как ще се опитате да смелите последните журналистически разкрития на едни от водещите издания в Европа и САЩ относно факта, че западните политически елити спотайват откраднатите от народите огромни финансови ресурси в офшорни фирми?

Като как ще обяснят тъпите български медии и още по-тъпите български политици това фундаментално заблуждение спрямо всички бедстващи и отрудени хора - като тържество на евро-атлантическите ценности ли, драги?

Значи ли, че "евро-атлантизмът" си е осъвременана версия на капиталистическото ограбване, чрез което 8 човека днес притежават повече богатства от половината от населението на света, а един процент от целият този "елит" притежава повече, отколкото останалите 99 процента от хората по света?

Можете ли да приемете, че абсолютни глупаци като Мутрата Бойко Борисов, естественият глупак Цветан Цветанов, естественият идиот Росен Плевнелиев, възбудената Корнелия Нинова и нейната БСП, и поредната българска политическа издънка Румен Радев, ще знаят накъде водят страната, след като всички са на колене пред същите тези "евро-атлантически ценности"?

Ценностите на ограбването, ценностите на предателствата спрямо собствените народи, ценностите на търговиите дори с ислямските фундаменталисти заради собствените печалби, но идиотски префасонирано и лицемерно поведение тогава, когато трябва да се погребват поредните жертви на Ислямска държава в някоя европейска столица или град?

А българският кретенски "елит" не следва ли същите тези "ценности", продавайки чрез окупираната от Мутрите държава оръжия, цигари и наркотици на същите тези ислямисти, скривайки печалбите си в същите тези офшорки, както го правят "цивилизованите западни елити"?

И това ли е "цивилизационният днешен избор" на България, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари?...

Оказва се, че българският провинциализъм, в контекста на съвременните политически процеси, е наистина уникален, след като племето възприема безпроблемно точно такъв "цивилизационен избор"!

Оказва се, че всички патетични речи и помисли за "българския патриотизъм" са твърде лицемерно предателство по отношение на Левски и Ботев!

Оказва се, че цялата общност и нейните елити са готови заради едничкото си оцеляване да загърбят историческите постижения на България!

Оказва се, че всичко това води до признанието ми, че аз съм може би най-големият глупак и съвременен идиот в България, защото години наред настоявам нашата държава да осъзнае и да възпроизведе историческата си мисия - да е и да бъде Историческият Субект на Цивилизацията на Кирилицата и Православието!

А това означава България да напусне НАТО, ЕС и всички подобни образувания, за да освести себе си като независима, свободна и необвързана държава - мечтата и на идеолога на ВМРО Ванче Михайлов!...

Това е положението, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари!

В заключение, моля ви, умолявам ви, направете всичко възможно така, щото България да не бъде повече слуга, роб и ратай на чужди интереси, независимо откъде идват те!

Имайте и осъзнайте собственото си достойнство, защото всички ние сме наследници на онези българи, които са направили държавата ни Цивилизационен Субект!

И не си мислете, че "модерността" се състои в "цивилизационни избори" - просто като се отречеш от собствената си идентичност, значи зачеркваш всичко!

Абсолютно всичко, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари!

- - -
Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук" на ГРУПА - БЪЛГАРСКИ ПЕЧАТ!
Напиши своето мнение, коментар, качи снимка!

- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник ZORA NEWS

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************
Deep BLUE - Резервирай сега - 0888 369 884
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

***************************


***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************