Българите са българи, турците-турци. Местан какво е?- Питат ли ме дей зората…

Вестник ЗОРА - Интересните новини на едно място!


 

Българите са българи, турците-турци. Местан какво е?- Питат ли ме дей зората…


Без въвеждащи думи, направо.

Необходимо е да си върнем образованието на достойно ниво, да спрем да щракаме с пръсти, и да се смеем на телевизора, който псуваме. Такава реалност днес не ни отива е меко казано. Защото когато сме нехайни и не отстояваме себе си, други почват да го правят. Нека отдадем нужното внимание на Лютви Местан, който е овладял ораторското изкуство, и ползва българския (свещен) език, за да внедрява опасни мисли и послания.

И така, кой е Местан? Според едно от най-свежите му заявления е :

Аз съм български гражданин, етнически турчин, изповядвам исляма и се чувствам европеец като културна нагласа.

Отличен, машала!

Това би му казал Ердоган, за положените усилия. Защото в такива фрази, отдавна подготвяни и репетирани са заложени заръките на една политика, следваща интереси далеч от нашите.

И сега да се върнем към началото. Къде сме ние? Има ли някой вкъщи?

Лютви Местан мери пулса на народа, пробва се както се, както се казва, а и това му е работата.

И си я върши човекът, който е български гражданин, но етнически турчин, изповядва исляма, но като културно усещане е европеец.

Нали никой не се заблуждава, че такова говорене е спонтанен израз на чувства, да сподели просто как се чувства. Нали е излишно да се обяснява, че това е заявление, с което се заявява нещо. Първоначално. И че има и още за казване.

Иначе, ако се отклоним от чувствителността на Лютви Местан, който при най-малко адекватно напомняне, че всеки е добре дошъл в Домът ни ( разбирай България),но  ако уважава стопаните ( тоест нас, българите), ако не се бърка в подредбата на къщата, и не се страхува да знае историята и тежките страници от нея, внезапно ще напомни за Възродителния процес, бъркайки в темата като в стара позлатена рана, която винаги идва на помощ в ситуации, в които се напомни, че къщата има стопанин, и няма нужда от опити това да се подлага на съмнение.

Българите много добре знаем, че турците са турци. Въпроса е, турците също да не забравят, че българите са българи.

И ако сега Лютви Местан, задава тон за песен, опитвайки да създаде етнически хор в България, пропагандирайки опасни идеи открито по телевизията, то може би ни навява на мисълта, че трябва да обърнем внимание на образованието, на патриотизма, на български знамена поставени в български общини. Защо не? Ами нека има бюджет за знамена в Кърджали, в Търговище, в Момчилград, ей така да се сложат на всяка сграда простичко..защото липсват. Да се внесе и законопроект, който да предвижда всички български граждани, независимо от етническия си произход, да знаят официалният език на България, а именно български, поне на нивото на Лютви Местан ( ето даваме го за пример).

И тогава едва ли ще възникват подобни разговори Не мислите ли?

Мислете.- - -
Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук" на ГРУПА - БЪЛГАРСКИ ПЕЧАТ!
Напиши своето мнение, коментар, качи снимка!

- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник ZORA NEWS

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************
Deep BLUE - Резервирай сега - 0888 369 884
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

***************************


***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************