Тъпи, прости, плиткоумни, корумпирани ченгета

Вестник ЗОРА - Интересните новини на едно място!


 

Тъпи, прости, плиткоумни, корумпирани ченгета


•  Бащата на Адриан Златков проговори ексклузивно за освобождаването на сина си
•  "Младост" и "Околовръстното" почерняха от полиция, ето какво се е случило с Адриан след пускането му на свобода
•  Горещи подробности за отвличането на Адриан! Ето първите му думи...
•  НАЛИ ГИ БЕШЕ ВСИЧКИТЕ БЕ ЦВЕТАНОВ???

Бащата на Адриан Златков - Тони, потвърди новината, че синът му е бил пуснат на свобода след отвличането. Видимо развълнуван той каза, че синът му се чувства добре. "Добре е! В добра форма е, така че сме най-щастливите хора! Да не се случва на никого", каза пред медията собственикът на автокъща Софавто. Адриан Златков бе отвлечен на 30 август. Тази вечер младежът е бил намерен на пътя за Панчарево.

*  *  *  *  *

"Младост" и "Околовръстното" почерняха от полиция, ето какво се е случило с Адриан след пускането му на свобода

Похитителите са изоставили сина на бизнесмена Тони Златков на пътя за "Панчарево". Той е бил освободен малко след 20 часа тази вечер. Адриан Златков потърсил помощ от преминаваща кола, която го е качила и го е закарала до бензиностанция, откъдето младежът е потърсил помощ. Там веднага е дошъл баща му, както и полиция, научи БЛИЦ. По същото време изходите на София и районът около Младост и "Околовръстно шосе" са били завардени от полиция. На различни места са били разположени полицейски автомобили, които са спирали наред. Според източници ченгетата са имали информация за малък, тъмен автомобил. Полицейски хайки има и в момента. Автомобили патрулират също на няколко места в центъра на София, съобщиха читатели които разкриха, че са били спирани на няколко пъти от различни постове. Адриан Златков бе отвлечен на 30 август т. г. от село Герман, където той живее с родителите си. Оттогава досега така и не бе потвърдена информацията, че похитители са се свързали с бащата и са поискали откуп. До последно, обаче, се твърдеше, че са искани 3 млн. лв. Самият Тони Златков отрече тази информация. Преди дни се появи и друга версия за това, че бащата е влязъл тайно, без знанието на полицията, във връзка с похитителите и, че събира пари, за да ги плати. От самото начало на отвличането се заговори, че е действано изключително професионално. Бандитите са причакали сина на бизнесмена на излизане от дома му, знаели са разписанието му и са избрали такова място, в което няма наблюдение. Няколко групи бяха лансирани като версии за това кой би могъл да стои зад отвличането му. Първоначалната теория, че това може да са хора от Наглите, бе отхвърлена. След това в т. нар. ъндърграунд тръгна слухът, че са се активизирали някогашните хора на баретата Бай Добри, които стоят също и зад обира на къщата на бизнесмените братя Красимир и Димитър Илиеви в Бистрица. Според друга версия похитителите били същите, които навремето отвлякоха Лара, дъщерята на Евелин Банев - Брендо. Самият бизнесмен Тони Златков до последно твърдеше, че не е бил заплашван и няма информация кой може да стои зад отвличането. От МВР също заявиха, че версията за лично отмъщения или уреждане на сметки с конкуренти е малко вероятна.

*  *  *  *  *

Горещи подробности за отвличането на Адриан! Ето първите му думи...


Синът на собственика на "Софавто" Тони Златков - Адриан в момента е на разпит в полицията. Медията ни съобщи ексклузивно, че 25-годишният мъж е бил пуснат на пътя за софийското село Панчерево около 20 ч. тази вечер (виж подробности в Още по темата). ЗОРА научи, че похитителите са вързали очите на Адриан по целия път, преди да спрат автомобила, с който са го превозвали на задната седалка. "Добре съм! Здрав съм". Това са първите думи, които младият бизнесмен казал на криминалистите. Той е казал, че не е могъл да запомни добре физиономиите на похитителите, защото са били с маски, зад които са крили мутрите си. По тялото му не са открити видими следи от насилие. Бил е облечен в спортни дрехи. Вероятно от съображение за сигурността си, Адриан ще бъде по-пестелив в обясненията си от тук нататък. Баща му Тони е на седмото небе от връщането на детето му. Почти през цялото време на драмата, родителят почти не е оказвал съдействие на полицаите, ангажирани с разплитането на случая. Златков-старши се е притеснявал, че бандитите могат да се ядосат, че помага на полицаите и да ликвидират сина му. "Няма данни за платен откуп. Мотивът за отвличането към този момент остава неясен. Работата по случая продължава, въпреки че момчето е открито невредимо", заявиха от МВР.- - -
Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук" на ГРУПА - БЪЛГАРСКИ ПЕЧАТ!
Напиши своето мнение, коментар, качи снимка!

- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник ZORA NEWS

***************************
Deep BLUE - Резервирай сега - 0888 369 884
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************


***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************