Най накрая и Китай се включи официално в коалиция с Русия и Иран в Сирия

Вестник ЗОРА - Интересните новини на едно място!


 

Най накрая и Китай се включи официално в коалиция с Русия и Иран в Сирия


•  Не знам за каква изолация бълнуват на запад (подкрепени от нашите дежурни подлоги), но това прави половината от населението на земята!!!
•  Китай обяви официално включването си в Сирия на страната на Башар Асад, Русия и Иран, съобщи Синхуа
•  От ноември миналата година чакаме официалното обявяване на тази крачка! Защото от тогава във водите на Сирия е закотвен китайски самолетоносач!

Китайските военни  военни съветници в Сирия ще окажат на страната помощ в подготовката на личния състав на въоръжените сили е договорено миналата  седмица.
„Военните в Китай и Сирия имат трайни връзки, китайските военни имат намерение и по-нататък да укрепват сътрудничеството и връзките с военните в Сирия“, заявяват от военното министерство.
Китай се присъединява към Русия и Иран, които вече оказват подобна помощ на сирийското правителство.
Информационната агенция "Синхуа" съобщи за среща с министъра на отбраната на Сирия, Фахд Джасем ал Фрейджем с китайската военна делегация, водена от контраадмирал Гуан Юфем, който е ръководител на Службата за международно сътрудничество на Централния военен съвет на Китай.
"Китай  поддържа позицията, че Сирия трябва да защитава своя суверенитет и независимост. Военните в Китай и Сирия, имат добре изградена комуникация и китайските военни възнамеряват да  засилят  на сътрудничеството и комуникацията с военните на Сирия ",бе цитиран от китайски медии, Гуан Юфем.
Министър Фахд Джасем ал Фрейджем, изрази благодарност към правителството на Китай за предоставената помощ.На дипломатически на  език, това означава, че Сирия "с две ръце" приветства  влизането на Китай във войната на нейна територия.
Но освен външнополитически амбиции, Китай има и вътрешен проблем- уйгурският.
В Сирия активно воюва групировката на китайските уйгури „Ислямско движение в Източен Туркестан“ или „Ал-Кайда в Китай“, чиято главна цел е  отделяне от Китай на района с компактно уйгурско население.
По данни на изданието „Лонг Уор Джърнъл“  уйгурските бойци участват и в продължаващата битка за Алепо на страната на американско-натовската  коалиция.
Уйгурите по данни на турското издание „Тудейз Заман“ получавали помощ от  правителството на Реджеп Ердоган.

Доскоро ръководството на Китай и Русия заявяваха, че нямат намерение да встъпват във военни блокове, както и че нямат намерение да се съюзяват против трети страни. Но ситуацията в света се изменя кардинално.
По време на речта си на 95-годишнината от основаването на комунистическата партия на Китай, президентът на Китай Си Дзинпин отбеляза някои важни важни и за България неща и това къде сме ние и на чия страна сме застанали.
„Светът се намира на границата на радикалните промени. Ние виждаме как постепенно се разрушава Европейският съюз, как икономиката на САЩ претърпява крах, и всичко това ще завърши с ново пренареждане на света. След 10 години ни очаква нов световен ред, в който ключов фактор ще се окаже съюзът между Китай и Русия.”
„Сега ние наблюдаваме агресивните действия на САЩ, както по отношение на Русия, така и по отношение на Китай. Смятам, че Русия и Китай могат да създадат съюз, пред който алиансът НАТО ще бъде безсилен и това ще сложи край на империалистическите амбиции на Запада”, заяви Си Дзинпин.
Преди три дни Иран предостави на Русия военните си бази и инфраструктура.
Секретарят на Висшия съвет за национална сигурност на Иран Али Шамхани заяви, че страната му предоставя на Русия своята инфраструктура, за да се бори с тероризма в Сирия.Основна ВВБ е авиабаза Хамадан.
Иран втори месец предлага военно сътрудничество между Иран, Индия, Китай и Руската федерация,чрез министърът на отбраната  генерал Дехган,да се противодейства на разширяването на изток и разгръщане на глобалната система за противоракетна отбрана на НАТО, концентрацията на американски сили на южната и източна граница на Китай, движението терористични потоци към чувствителни и важни региони на Европа,Централна Азия и Кавказ.

САЩ и НАТО нарушиха даденото обещание пред Москва,преди разпускането на Варшавския договор, че НАТО няма да се разпространява по-далеч от границите на ФРГ, т.е. в Източна Европа и вече съжаляват.Поне европейските държави съжаляват.
Налице е излизане на НАТО и САЩ от договора по ПРО. Напълно съзнателно и планирано от САЩ бе подпален от Близкия Изток до Афганистан,на границите на Русия,Европа и Китай, насилствено бяха свалени стабилните светски режими в Близкия Изток и Африка и бяха заменени с терористичен халифат. На Европа и се паднаха десетки милиони пълчища от ислямисти под форма на бежанци.
Спретнаха успешен Евромайдан в Украйна, война в Донбас и нов конфликт на западните и югозападните граници на Русия.
- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник ZORA NEWS

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************


***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0879 003 705

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0879 003 705

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0879 003 705
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359879 003 705

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************