Вие срам нямате, но нас ни е срам от вас!

Вестник ЗОРА - Интересните новини на едно място!


 

Вие срам нямате, но нас ни е срам от вас!


"Имам опит за позицията, която ще заемам" - това заяви в началото на май настоящият външен министър Екатерина Захариева. Убедена съм, че ще се съгласите - до ден днешен мултифункционалната Захариева (която смени доста министерски кресла) ни го доказва.

 

Това направи и пред ранобудните зрители вчера, имали неблагоразумието да си причинят това бедствие - денят им да започне с "изключителната" ерудираност на първия ни дипломат. Явно тази "неземна" компетентност дава право на госпожата с пренебрежителен тон и насмешка да твърди, че, видите ли, обществеността не била изобщо разбрала какво искал Макрон и каква била онази директива за командированите работници, въпреки обясненията на премиера Борисов по време на едночасовата му пресконференция. Що за общественост е тази, че да не разбере? Потресаващо невежа явно! Премиер и правителство са дълбоко вещи по всички въпроси и ръсят кое от кое по-експертни мнения на висотата на големите европейски политици. Всемирна несправедливост - управници, незаслужаващи тази неука общественост.

Щеше да е смешно, ако не беше трагично. Ако същата тази общественост не я изпитваше всеки ден на гърба си тяхната "компетентност". И простотия, и лакейщина. Че свян нямате, е ясно отдавна. Милост към изстрадалия редови българин - също. Милост, поне от кумова срама, че "неразбралата общественост" ви е осигурила работните местенца с всички, произтичащи от тях облаги, с които си карате скъпите коли, благоденствате в луксозните си имоти, радвате се на марковите дрешки и дизайнерски чанти. Би следвало поне малко уважение да засвидетелствате към нея. Уви, срамът е чувство, което никога няма да познаете - личи си по ехидните ви физиономии, драги управници! Но вие не сте виновни - обществеността ви позволява, правите го: ръсите глупости, опаковани в заучени лустросани фрази, подценявайки грамотността. Резилите ни пред Европата, а и пред целия свят (мерзката постъпка на Кристалина Георгиева с кандидатурата й за генерален секретар на ООН няма да бъде забравена). Защото обществеността ви го позволява - за трети път!

Но толкоз глупави не сме. За нас Шенген не се изчерпва до липсата на проверки при самолетните полети, г-жо Захариева. "Тати ще ми купи колело, ама друг път" - такава е френската подкрепа за членството ни в зоната без граничен контрол и ние това много добре го осъзнаваме, макар вие демонстративно да потривате ръце от задоволство. Не ние, шефът ви, г-жо Захариева, говори само за еврофондове, щом стане дума за Евросъюза. Те за него са най-голямата евроценност. И такива като нас, българите, в ядрото на ЕС няма кой да ни иска, г-жо Захариева. Ние сме удобни в тази си позиция - на безгласни наблюдатели. Пък и според скорошно проучване нито една страна членка не ни приема за желан партньор. Що ли? Да не би нещо да куца, особено във външната ни политика?!

Вие срам нямате, но нас ни е срам от вас!

Напишете вашите отзиви и мнения в нашата страница във Фейсбук ... @VestnikZora
- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник ZORA NEWS

***************************

***************************

***************************

***************************
Deep BLUE - Резервирай сега - 0888 369 884; E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************


***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************