Как да разпознаем ТЕРОРИСТ!

Вестник ЗОРА - Интересните новини на едно място!


 

Как да разпознаем ТЕРОРИСТ!


•  ЖИВОТОСПАСЯВАЩА ИНФОРМАЦИЯ! Част 1.
•  „Тероризъм” идва от терор и страх, а кой е поръчителят и каква е крайната му цел?!

Tерористите се разделят на няколко вида, едните са промитите мозаци, вербувани от деца и обучавани в терористични лагери. Tе са най-опасни и основно са използвани за самоубийствени атаки, понеже са непоколебими.

Вторият вид са тези, които са с финансови облаги. Към тях спадат всички, които се присъединяват към дадена групировка заради пари.

Третият вид, тези станали по принуда, примерно 80 процента от населеното на дадено село са джихадисти, а той ако откаже да се присъедини, го убиват.

Четвъртият са наследствените, тези,на които родителите им са били терористи или кoaлиционните сили са убили техен близък и те се присъединяват към тях.

Основният вид тероризъм в днешно време е политическо - религиозен.
Финансирането им е от всичко нелегално за което се сетите и ако обърнете внимание, след пристигането си в Европа те трескаво и много добре организирано започват с най-различна незаконна дейност, като в повечето райони даже изместват местните групировки.
По последни данни, зародишът на терористите е Исламабад- няколко фамилии ръководят терористичните структури в целия свят.
Възрастовата граница на терористите е намаляла в последните години и сега е от 20 до 35г.
Много са адаптивни, бързо научават езика в която и страна да се намират,като неговата цел в живота е нанасяне на поражения с максимален брой жертви.
По принцип се сливат с местното население, разполагат с много пари за изграждането на клетки в дадена страна, а България е уязвима в това отношение чрез ромските гета и цигански барони.
Важно: По принцип ходят с брада преди да извършат самоубийствен акт, после се обръсват, обличат най-новите си дрехи и в повечето случаи ги дрогират, като има втори човек с дистаннцонен взривател в случай, че се разколебае самоубиеца.
Погледите са им втренчени и неестествени.
Самите терористични актове се снимат с камери от някой от клетката,за да доказват пораженията пред своите лидери и света.
Преди извършване на терористичен акт винаги се води видеонаблюдение от тяхна страна, избират места и време, където се събират много хора.
Затова ако забележим човек от друга религия да снима обществена сграда в един и същи час на деня, това е признак.
Как да реагираме при атентат?
При поражения от терорист трябва да се прикрием на възможно най-близко укритие-дърво, бетон, канавка.
Където и да сме, никога не трябва да се оказва първа помощ на пострадалите,
защото в повечето случаи има вторична експлозия.
Обхвата на поражение е, човек самоубиец 50 метра, кола бомба 200 метра,а на
камион-бомба 2000 метра.

Изчаквате снишени докато дойде специализиран екип за да обезопаси района,но за жалост с такъв в България не разполагаме. Като тук трябва да напомним на органите на властта, че е необходимо светкавично да обучат и сформират подобни специализирани екипи, независимо от провалите, които претърпяха до този момент . Ситуацията и заплахите не търпят вече отлагане във времето.

Изнасилванията и грабежите от бежанци, които показват по платените медии, са заблуда на обикновенния човек. Реалната им цел е прекарването на оръжията, подготовка на експлозиви за нанасяне на кординирани терористични действия в световен мащаб.
Контрол над хората чрез фалшиви правителста, които ще им обещаят сигурност, а реално те са терористите

Терористичният акт в Барселона, прегазването на хора с микробуси и камиони показа, че могат да убиват и без взривове, което пак е част от подлият им план за прикриването на оръжията и експлозивитеи факта, че може и без тях да нанасят поражения.
Но ние трябва да продължим борбата срещу уродите, естествено не с мечета и сърчица, а адекватни мерки, които да ги разколебаят и откажат завинаги.

Tова е война, която не може да бъде спечелена нито от армията, нито от полицията, защото заплахата е сред нас. На политиците също не трябва да разчитаме, те са част от този терор. „Тероризъм” идва от терор и страх, а кой е поръчителят и каква е крайната му цел?
Обикновенният човек трябва да бъде информиран, за да може да противодейства и да не се поддава на страха.

В момента изготвяме план за антитерористична дейност, с който да бъде запознат всеки човек, за да може да спаси живота както на себе си, така и на близките около него. Случващото се днес е много сериозно и човек трябва да бъде подготвен за всякакви извънредни ситуации и вместо жертва, да може да реагира адекватно във всяко положение!
Следва продължение..

Воински съюз „Васил Левски”
БНОпълчение „Шипка”
контакти: 0889595222 / 0882000977
www.bnoshipka.orgНапишете вашите отзиви и мнения в нашата страница във Фейсбук ... @VestnikZora
- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник ZORA NEWS

***************************

***************************

***************************

***************************
Deep BLUE - Резервирай сега - 0888 369 884; E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************


***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************