Лесбийка най-голям победител на изборите в Германия

Вестник ЗОРА - Интересните новини на едно място!


 

Лесбийка най-голям победител на изборите в Германия


•  Меркел печели изборите, а изненадата е „Алтернатива за Германия” с ръководител Алиса Вайлс която е лесбийка!!!
•  Неубедителното представяне оставя социалдемократите вън от правителството

Управляващата политическа формация на канцлера Ангела Меркел ХСД/ХСС спечели парламентарните избори в Германия, сочат първите прогнозни резултати от вота. Въпреки това гласуването показва отлив на политическа подкрепа за дясноцентристката партия на канцлера, която печели около 32%, спрямо 41,5% на парламентарните избори през 2013 г. По всяка вероятност Меркел ще успее да сформира коалиционно правителство и по този начин ще заеме канцлерския пост за четвърти пореден път. Досегашният коалиционен формат на социалдемократи и християндемократи обаче няма да управлява занапред Германия. Водената от Мартин Шулц Германска социалдемократическа партия (ГСДП) отбeлязва ново историческо дъно и събира едва 20% от гласовете на германците – най-слаб резултат след Втората световна война. Самият Шулц вече обяви, че партията няма да поднови участието си в широката коалиция с формацията на Меркел. „Това е пореден тежък час в нашата история, но социалдемокрацията оцеля и успя да покаже силата си”, обяви на пресконференция лидерът на ГСДП.

Голямата изненада на парламентарните избори се нарича „Алтернатива за Германия”, която влиза в историята като първата крайнодясна партия в Бундестага след Втората световна война. Съгласно първоначалните данни антиимигрантската формация печели 13% от вота и се затвърждава като трета политическа сила с 80 места в германския парламент.

По всичко изглежда, че Ангела Меркел и водената от нея дясноцентристка формация ХСД/ХСС ще се коалират със Зелената партия и триумфално завърналата се в голямата политика Свободна демократическа партия (СДП). Либералната СДП, считана от анализаторите за партия, подкрепяща бизнеса, събира около 10% от гласовете на германците. Във вътрешен план подобен коалиционен формат би означавал най-вече икономическа политика, съобразена с интересите на мощната германска индустрия, както и по-решителни мерки срещу нелегалната имиграция. „Трябва да съберем заедно всички държави от ЕС в битката срещу причините за имиграцията и да се борим срещу нелегалната имиграция”, заяви в първото си обръщение след изборите Ангела Меркел.

По-голямо любопитство предизвиква новата външна политика на кабинета „Меркел-4”. Мощият опозиционен натиск за нормализиране на отношенията с Русия от страна на „Алтернатива за Германия” и Лявата партия е съчетан с присъствието в евентуално бъдещо правителство на баварския Християнсоциален съюз (ХСС) и Свободната демократическа партия, които са горещи привърженици на отмяната на санкциите. Нещо повече. Наскоро лидерът на СДП Кристиан Линднер дори публично призова за признаване на Крим като част от Руската федерация – стъпка, която според мнозина анализатори е била координирана с канцлера Меркел.

В своето първо обръщение пред нацията, федералният канцлер определи пътя пред себе си като „изключително предизвикателство” и обеща, макар да не приема политическите позиции на „Алтернатива за Германия”, да се вслуша в гласа на милионите, подкрепили крайната десница и да работи за връщане на тяхното доверие

- - -
Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук" на ГРУПА - БЪЛГАРСКИ ПЕЧАТ!
Напиши своето мнение, коментар, качи снимка!

- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник ZORA NEWS

***************************
Deep BLUE - Резервирай сега - 0888 369 884
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************


***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************